![]() |
|
207 BİLGİLENDİRME |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 12:43 |
evet 207 yi aldım ve sürüşünü test ettim . Harika bir makina yakıt tüketimi mükemmel resmen kokluyor. tek kafama takılan neden bu araçlarda sis farı olmadığı ilginç
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ummadığın herşey,klasik Peugeot hareketleri sunuyor sana :) |
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyidir 207 .hayırlısı olsun .
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
peki nedir acaba ? klasik arızaları
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Artıları yakıt tasarrufu...
Eksileri klasik Peugeot arızaları... O yüzden Peugeot Ana Bayii Servisine göstermeden alma aracı. |
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
Herkese iyi günler diliyorum
yarın allah kısmet ederse ilk defa peugeot 207 sahibi oluyorum . ( 2008 model dizel ) daha önce hyundai accent im vardı . Arkadaşlar sizden ricam bu araçla ilgili artılarını ve eksilerini paylaşırmısınız acaba ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |