![]() |
|
Yardım ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yıldırım0707 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yıldırım0707
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 Saat 13:57 |
Öncelikle tüm peugeot ailesine selamlar , sizler ile burada bilgi alışverişinde bulunabilmek , fikir ve önerilerinizi duymak benim için çok mutlu edici bir durum .
![]() Bir kaç ay önce pejo 206 1.4 xr benzinli bir araç almıştım , aracıma hevesim ve ilgim olmasına rağmen ilk aldığım zaman , araç üzerine masraf edip görsel değişikliklere giremedim , bu değişiklikler için yeni yeni uygun oldum . resimleri sizler ile paylaşıcam . ![]() Sormak istediğim , yardımcı olmanızı rica ediceğim konu , 1)spoileri internet üzerinden alıcam 4 kapı ve 2 kapı araç içinde aynı ürün uyum sağlarmı ? 2) Yeni 195 50 r15 jant ve lastik aldım , 3.5 yay alıcam yaylar takıldıktan sonra arka torsiyonları düşürmezsem sorun yaşarmıyım ? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum ... Teşekkürler
![]() |
|
///206///
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aracını güle güle kullan 1- spoileri ölçüleri 4 kapı yada 2 kapı diye ayrılmaz standarttır sadece modeline sen karar ver 2- 195 tabanlı lastikte sıkıntı yaşama ihtimalin var spor yaydan dolayı 3.5 yay görsel olarak bir değişiklik yapmaz ideali 5 lik yay dır . arka torsiyon olayıda sana kalmış ister arkayıda basarsın ister hiç elletmez kıç havada bırakırsın sana kalmış....
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Yıldırım0707 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yıldırım0707
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle her bir yorum için çok teşekkürler .
![]() Yay konusunda size katılıyorum , 3.5 mm pek fazla birşey değiştirmiycek ancak , net üzerinden yaptığım araştırmalarda 5 mm yay için amostörlerin değişmesi gerektiğini duydum oda maliyet olarak beni korkuttu , şuan aslında beni rahatsız eden teker çamurluk arasındaki boşluk , baktığımda rahat şekilde yayı görüyorum . Araçın ön kısım daha bile yukarda diyebilirim
![]() Düzenleyen Yıldırım0707 - 28 Nisan 2014 Saat 15:39 |
|
///206///
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |