![]() |
|
307 silecek su pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 19:46 |
Selam. Sorun ön camın sileceğine su gelmemesi. Arka silecekte sorun yok. Yani pompa çalışıyor. Dikkatimi çeken arka cama su verirken çıkan pompa sesi, ön cama su püskürtmek istendiğinde çıkmıyor. Yani pompa motoru çalışmıyor. İlk etapta kaputun üstündeki su çıkışlarını kontrol ettim hatta hortumun ek yerinden ayırıp üfledim herhangi bir tıkanmada yoktu. Sorun elektriksel gibi görünüyor. Bilgisi olan yardım edebilecek olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada 1-1.5 sene evvel aynı sorundan servise vermiştim aracı. Pompayı değiştirmişler. Eskiyide bagaja poşetleyip koymuşlar. Atmamıştım bende. Bugün evde denedim çalışıyor pompa. 2 çıkışı var. Arka ön sanırım. Biri beyaz biri siyah çıkışların. 12v verdiğimde çıkışlardan birinden su atıyor. 12v ters çevirdiğimde diğer çıkıştan su atıyor. Bende bundan sonra olayın elektriksel olduğunu düşündüm açıkcası. Ayrıca Servis çalışan pompayıda değiştirmiş ya ne diyeyim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bir paylaşımım var bu konu hakkında bulabilirsen benim yayınladığımı çok kolay tamir edersin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Dostum verdiğin linkteki konuyu inceledim ama bendeki olay farklı sanırım. Çünkü ön cama su atmak istediğimde su pompası motoru çalışma sesi gelmiyor. Arka cam sileceğinde sorun yok ama. Sorun sadece ön tarafta. Silecek çalışıyor fakat pompa motorundan ses yok. Sigorta attı desem pompa hiç çalışmaz sanırım.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Herhangi bir fikri olan...?
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Sorunu çözdüm.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neymiş usta bendede ön cama atmak istiyorum basılı tutuyorum motor calışıyor cok az su geliyor ön cama atmak isteğim halde uzun basınca arka camada su vermeye başlıyor neden olabilir acaba
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Benim sorun elektrikseldi dostum. Seninki büyük olasılıkla mekanik bir sorun. Arka cama su normal geliyor ön cama az geliyorsa pompanın çıkışından itibaren bir yerlerde tıkanıklık olabilir.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |