![]() |
|
2000 1.4 xr otomatik 206 aracı olan varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 22:02 |
arkadaşlar yeni aldığım 206 aracımda bir kaç şey çalışmıyor bana 2000 model 1.4 xr otomatık vites aracı olan arkadaş iç yanı direksiyon altındaki sigorta panelinin resimini cekip paylasa bilir mi? aracım biraz hor kullanılmış sanırım
kullanma kılavuzu elimde olmadığı için de sema inceleme sansım olmadı . kıtapcık istediğimiz arkadaslarda salladılar sağ olsunlar :)
sigorta paneli acil resimini cekip acil paylasırmısınız yarın pazar benım için 5 dakika ayırmanızı rica ediyorum iyi aksamlar |
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
![]() ![]() ![]() ![]() |
benım sigorta paneli linkte siteye yapıştıramadım.
çakmaklık sigortası sizce hangisidir? http://hizliresim.com/qqP9nZ resim ters cekilmiştir bilginiz olsun :)
Düzenleyen gemlikli_55 - 26 Nisan 2014 Saat 22:30 |
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi kaç şeyden kastın nedir aynı araçtan bendede var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
su an çakmaklık calışmıyor sigortasını bulamadım-f22 nolu sigorta diyorlar ama f22 diye noyok resiminicektim yukarıda paylaştım
teyp calışmıyordu ve 1- 2 lamba calışmıyordu sizin arac sorunsuz calışıyordur tüm aksamları siz bana sigorta panelinin resimini cekerseniz bende aynısını aynı değerlerle sigortalarını tamamlayacağım revize edeceğim lütfen yardımcı olurmusunuz rica ediyorum
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
hatta motor panelinide ceksenız süper olur :) zahmet olmazsa
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Calismayan cakmakligin sigortasini herhangi bir oto elektrikcinin onunden gecerken 5 tl ye degistirtebilirsiniz, eger kendiniz halledemezseniz bilginiz olsun cok uygun bisi yani
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
bir resim cekip paylaşmak bu kadarmı zor :)
foxfire -- samet :)
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
foxfire resimler için cok cok teşekkur ederim.
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |