![]() |
|
307 duble teyp yada mp3 aparatı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 12:10 |
slm arkdaşlar benim 307 aracım cd calar ben bunu duble teyp takmak istiyorum bir ustaya sordum navix teyp takarız direksiyon kumandasınıda calışır vaziyetde 700 gibi bir fiyat verdi birde bu cd changer yerine takılan apartlar var 155 tl ye sizce hangisi mantıklı.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
double din markası onemli, navitech necvox kamasonic gibi markalar taktırırsan ses kalitesi düser, pionner philps gibi ürünler orjinali aratmaz. hepsini denedim. benim icin en onemli olanı tv ve gps oldugu icin necvox taktım, anfim olmasa ses cok düsük ve kalitesiz.
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araç 2006 makyajlı kasa 307,orjinal teybim mp3 cd si çalmıyor, track çalanlardan ama forumda yazan rd3 icin aparat uymuyor..
rd4 için mi almam lazım ki? bilen? |
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
sahibinde arama satırına yaz 307 diye çıkıyor rd3 rd4 bilmiyorum kardeş. 155 ile 175 arası fiyatları oynuyor ikiside aynı ürün.
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
makyajlı kasaya rd4 oluyormuş.. aldım. gayet hoş oldu.. tavsiye edilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |