|
Tampon ve Kapı Çıtaları Boyama(İşlem Tamam) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 10:40 |
Arkadaşlar kapı çıtalarını ve tampon yanaklarını boyadım toplam maliyet 47.50 tl sanayiden aracın rengine uygun boyayı spreye bastırıp yaptım fakat dün gece 3 e kadar sürdü ve biraz aceleye geldi sabah taktığımda pekte iyi olmadığını farkettim arka tamponların biraz dalgalanma var sanki 2 kat boya yapmama rağmen şimdi sormak istediğim bunları tekrar bi kat daha boyamak istiyorum ama verniğini falan attım nasıl bir kat daha boyayabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
Düzenleyen tolga.onal - 28 Nisan 2014 Saat 11:16 |
|
muhoist
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sırıtmıyor bence iyi duruyor elinize sağlık.
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Ama yakından bakınca biraz dalgalanma var
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Astar uyguladım sıvı şekildeydi süngerle sürdüm 2 kat metalik bişeydi
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Verniğini falan yaptım bu şekilde direk bi kat boya daha atıp tekrar vernik atsam sorun düzelir mi ? verniğin üstüne boya tutar mı yoksa komple en baştan mı başlamam gerekiyor? Umarım en baştan başlamam :)
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
İnce zımparayı ıslatıp ufaktan verniğini almaya çalışsam boyada sökülür mü yoksa vernik biraz sürtmeyle büyük ölçüde çıkar mı
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
bahsettiğim dalgalanmalar bunlar fotoğrafta pek fazla belirgin değil fakat normalde oldukça görünüyor. Verniği sprey olarak kullandım astarı süngerle sürdüm yüzeyde pürüz yok.. Acaba boyanın üstüne(boyayı sökmeden) astar uygulayıp boyasam sonra verniklesem daha dayanıklı olur mu?
|
|
emrepunar
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
|
bence eski boya ile yeni boya farkı aracı komple pasta cila yaparsan bence çok güzel duracak.
ama sahsi fikrim kırmıızı üstüne siyahlar yakışıyordu.. eline saglık.
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Birazdan başlıyorum işlemlere sonucu yazarım artık buraya umarım güzel bişey çıkar ortaya teşekkür ederim ilginize.. :)
|
|
TaZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum Sulu Zımpara Yapmadan Sakın Atma vernigin üzerine Boya ilk önce sulu zımpara yap sonra matlaşıcak o boya onun üzerine yeni bi kat boya at yoksa yine aynısı olur
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Aslında bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum zımparayla verniğini alıp üstüne boya yapıp sonra tekrar yapıcam vernik parlak ve kaygan onun üstüne atarsam pek sağlıklı olmayacağını düşünüyorum teşekkür ederim yapıcaz artık bir şekilde 8 tane parça var birinde tutmazsa diğerinde tutturucam doğru yolu artık :)
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
İşlem başarılı bir şekilde tamamlanmıştır yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim şuan kusursuz bir şekilde boyadım
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tek renk beim hoşuma gitmiyor ancak siz begendiyseniz problem yok gayet başarılı olmuş işlem tebrikler
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş güle güle kullanın..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Şuan dalgalanma yok onlar gölgeden olmuş sanırım dikkatlice inceledim bi hata görünmüyor şimdi. Aslında zor bir işlem değilmiş ama acemilik vardı biraz hoşuma gitti güzel bi farklılık oldu
|
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
kapı kolları ve ayna arkaları da istiyor bence. Ben eski 307 me öyle yapmıştım...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
kesinlikle istemiyo resmen yalvarıyo aynalar orjinalinde oldugu şekilde boyanırsa süper olur ayrıca belki kapı kollarından çekinebilirsiniz dayanıklılık konusunda ancak vernigi normal yerlere 3 kat atıyosanız oralara 6 kat atın çünkü daha cok aşınma yapıyo yüzük vs ayrıca ilk defa boyanacak siyah plastik aksamlara özel bi boya tutkalı var boyacılarda mevcut ondan kullanmalısınız kavlama yapmaması için
|
|
Asil :)
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Kapılara krom kaplama düşünüyodum komple kırmızı olmasın diye ama aynalar kırmızı olabilir komple kırmızı olması biraz garip olur diye düşünüyorum
|
|
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
krom kapı kolu çok sırıtır bence kırmızı daha hoş durur kanatindeyim
|
|
Asil :)
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
İyice karıştı işler :)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |