Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tampon ve Kapı Çıtaları Boyama(İşlem Tamam)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tampon ve Kapı Çıtaları Boyama(İşlem Tamam)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tolga.onal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tampon ve Kapı Çıtaları Boyama(İşlem Tamam)
    Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 10:40
Arkadaşlar kapı çıtalarını ve tampon yanaklarını boyadım toplam maliyet 47.50  tl sanayiden aracın rengine uygun boyayı spreye bastırıp yaptım fakat dün gece 3 e kadar sürdü ve biraz aceleye geldi sabah taktığımda pekte iyi olmadığını farkettim arka tamponların biraz dalgalanma var sanki 2 kat boya yapmama rağmen şimdi sormak istediğim bunları tekrar bi kat daha boyamak istiyorum ama verniğini falan attım nasıl bir kat daha boyayabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Düzenleyen tolga.onal - 28 Nisan 2014 Saat 11:16
Yukarı Dön
muhoist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muhoist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 10:46
sırıtmıyor bence iyi duruyor elinize sağlık.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 10:48
Ama yakından bakınca biraz dalgalanma var 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 11:26
Astar uyguladım sıvı şekildeydi süngerle sürdüm 2 kat metalik bişeydi 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 11:37
Verniğini falan yaptım bu şekilde direk bi kat boya daha atıp tekrar vernik atsam sorun düzelir mi ? verniğin üstüne boya tutar mı yoksa komple en baştan mı başlamam gerekiyor? Umarım en baştan başlamam :) 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 11:46
İnce zımparayı ıslatıp ufaktan verniğini almaya çalışsam boyada sökülür mü yoksa vernik biraz sürtmeyle büyük ölçüde çıkar mı 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 12:04
bahsettiğim dalgalanmalar bunlar fotoğrafta pek fazla belirgin değil fakat normalde oldukça görünüyor. Verniği sprey olarak kullandım astarı süngerle sürdüm yüzeyde pürüz yok.. Acaba boyanın üstüne(boyayı sökmeden) astar uygulayıp boyasam sonra verniklesem daha dayanıklı olur mu?
Yukarı Dön
emrepunar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emrepunar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 12:06
bence eski boya ile yeni boya farkı aracı komple pasta cila yaparsan bence çok güzel duracak.

ama sahsi fikrim kırmıızı üstüne siyahlar yakışıyordu..

eline saglık.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 12:17
Birazdan başlıyorum işlemlere sonucu yazarım artık  buraya umarım güzel bişey çıkar ortaya teşekkür ederim ilginize.. :) 
Yukarı Dön
TaZ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TaZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 12:32
Dostum Sulu Zımpara Yapmadan Sakın Atma vernigin üzerine Boya  ilk önce sulu zımpara yap sonra matlaşıcak o boya onun üzerine yeni bi kat boya at yoksa yine aynısı olur
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 12:40
Aslında bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum zımparayla verniğini alıp üstüne boya yapıp sonra tekrar yapıcam vernik parlak ve kaygan onun üstüne atarsam pek sağlıklı olmayacağını düşünüyorum teşekkür ederim yapıcaz artık bir şekilde 8 tane parça var birinde tutmazsa diğerinde tutturucam doğru yolu artık :) 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 17:19
İşlem başarılı bir şekilde tamamlanmıştır yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim şuan kusursuz bir şekilde boyadım

Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 18:28
tek renk beim hoşuma gitmiyor ancak siz begendiyseniz problem yok gayet başarılı olmuş işlem tebrikler
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
gogly35 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gogly35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 18:35
güzel olmuş güle güle kullanın..
308 VTI // 2009
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 19:10
Şuan dalgalanma yok onlar gölgeden olmuş sanırım dikkatlice inceledim bi hata görünmüyor şimdi. Aslında zor bir işlem değilmiş ama acemilik vardı biraz hoşuma gitti güzel bi farklılık oldu
Yukarı Dön
ahmetismet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmetismet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 20:41
kapı kolları ve ayna arkaları da istiyor bence. Ben eski 307 me öyle yapmıştım...
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013
Yukarı Dön
İBRAHİM ASİL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İBRAHİM ASİL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 21:39
Orjinalini yazan: ahmetismet ahmetismet Yazdı:

kapı kolları ve ayna arkaları da istiyor bence. Ben eski 307 me öyle yapmıştım...
 kesinlikle istemiyo resmen yalvarıyo Wink aynalar orjinalinde oldugu şekilde boyanırsa süper olur ayrıca belki kapı kollarından çekinebilirsiniz dayanıklılık konusunda ancak vernigi normal yerlere 3 kat atıyosanız oralara 6 kat atın çünkü daha cok aşınma yapıyo yüzük vs ayrıca ilk defa boyanacak siyah plastik aksamlara  özel bi boya tutkalı var boyacılarda mevcut ondan kullanmalısınız kavlama yapmaması için
Asil :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 01:18
Kapılara krom kaplama düşünüyodum komple kırmızı olmasın diye ama aynalar kırmızı olabilir komple kırmızı olması biraz garip olur diye düşünüyorum
Yukarı Dön
İBRAHİM ASİL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İBRAHİM ASİL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 08:56
Orjinalini yazan: tolga.onal tolga.onal Yazdı:

Kapılara krom kaplama düşünüyodum komple kırmızı olmasın diye ama aynalar kırmızı olabilir komple kırmızı olması biraz garip olur diye düşünüyorum
krom kapı kolu çok sırıtır bence kırmızı daha hoş durur kanatindeyim
Asil :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 15:27
İyice karıştı işler :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 28443 21 Doğancan
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 3278 1 tlgylmz308
konu icon Ankaradan Sezgin son mesaja git 1986 15 Ucemcskn
konu icon Peugeot 2008 Aracım gaza basınca arıza yakması son mesaja git 114 0 Aliyeşil
konu icon Koltuk Isıtma son mesaja git 6329 2 Ucemcskn
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 11970 22 Ucemcskn
konu icon 2021 3008 Allure vs 2020 3008 Allure son mesaja git 280 0 knkckr
konu icon Kapı ve Emniyet Kemeri İkaz Sorunu son mesaja git 188 0 Hsyn94
konu icon Hortum kirilmasi son mesaja git 221 0 ibalogy
konu icon 5008 SÜRÜCÜ CAM KUMANDA SORUNU son mesaja git 4174 3 mete3838
konu icon 508 silecek ve hava yastığı problemi son mesaja git 2685 8 Abidin
konu icon 206 canbus bağlantısı son mesaja git 555 0 ercanqnc
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 910 1 ulas55
konu icon Yüksek devir düşük hız otomatik araç son mesaja git 340 0 firatkoc436
konu icon Selonoid ve programlama hk. son mesaja git 1622 10 firatkoc436
konu icon 2008 peugeot 207 1.4 benzinli 90 HP 17 jant lastik son mesaja git 616 0 ishak207
konu icon Yağ seviyesi iyi uyarısı son mesaja git 1104 0 Ahmet melih10
konu icon 508 yol bilgisayarı son mesaja git 175 0 Ahmet melih10
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 13265 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 908 0 muhsintekin
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JANUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ucemcskn 3
mete3838 1
ibalogy 1
Hsyn94 1
knkckr 1
Aliyeşil 1
tlgylmz308 1
Doğancan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English