![]() |
|
uzman cavusluk icin bilgi lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2014 Saat 22:15 |
|||
Arkadaslar abiler allah izin verirse 22 mayista uzman cavusluk mulakatim var. Ben spor yapiyorum boy kilo orani 1.80m boyum var kilo en fazla olmasi gereken 84 yaziyor orda ben 88 kiloyum. Bi sorun olurmu. Bilen var mi yardim istiyorum :)
|
||||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||||
![]() |
||||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hayırlısı olsun arkadasım.. kilo konusunda pek sorun olacağını sanmıyorum yedeklere kalırsın belki.. ben ısparta'da askerliğimi yaptığım dönemde sözleşmeli er ve uzman çavuş eğitimleri vardı , eğitimler biraz ağır olsa da yine de severek yaptıktan sonra tüm zorlukların üstesinden gelebilrsin emin ol..
|
||||
308 VTI // 2009
|
||||
![]() |
||||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sağol hocam ama zorluk konusunda zaten askerliğimi zor yaptım. hakkari çukurca çayırlı karakolunda yaptım askerliğimi. alışkınım zaten
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|||
|
||||
![]() |
||||
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|||
Unutmadan branş ne p. Komandomu telefondan yazmakta ne zor iş =)
|
||||
![]() |
||||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|||
kilodan elenirsin zaten binlerce kişi giriyor gözünün üstünde kaç var diye bile elerller sayıyı azarlmak için bnce dedikleri şartlara uy zayıfla
|
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
Bence giremezsen sevinmelisin. Uzman çavuşların şartları pek iyi değil
|
||||
![]() |
||||
|||
Şartlar konusunda haklısınız ama herkes sizin gibi düşündüğü için bu camia böyle devam ediyor |
||||
![]() |
||||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|||
ben askerliği yaptım uzmn cavuşlar rahattı maaşlarıda iyi erkende emekli oluyorlar bence yapılır şu zamanda kaçırmasın arkadaş 3000 e yakın maaş var doru dürüst kim alıyor bu paraları tek tük..ayrıca lojman olsun askeri şartları olsun sorun yok bence ol..
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|||
karşılaşmamız muhtemel ustam
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Düzenleyen emre_65 - 26 Nisan 2014 Saat 22:06 |
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
Ben Manisa'da askerdeyken bir usman çavuşla bol bol konuşma fırsatım oldu, ben ona binaen söylüyorum adamın söylediklerine göre şartlar gerçekten kötüydü, maaşları da o kadar süper değil sonuçta yaptıkları iş çok fazla harbiden koca alayda uzman çavuş olmasa hiç iş yürümez çünkü astsubaylar yatmaya öyle alışmış ki hepsinin afedersiniz kalçaları kocaman olmuştu... Nerede ağır iş var uzmanlar oradaydı. Tabi doğuda durum nasıl oluyor bilmiyorum benim gördüğüm Manisa.
Bir de o dönemlerde posta gazetesinde bir yazı dizisi çıkmıştı ve günlerce astsubayların çalışma şartlarının çokkk kötü olduğu vurgulandı, o gazeteyi okumayı o gün bırakmıştım. Tabi bu söylediklerim kişiden kişiye değişiyor da olabilir benim şahsi görüşüm de bu. Hoş bana askeriyede hiç bir rütbe çekici gelmiyor, çünkü emir komuta zinciri çok katı ve sürekli üstlerinin ağzına bakmak zorundasın. Bu benim fıtratıma çok ters geliyor. Çünkü yetkisini kötü maksatla kullanmaya çalışan çok insan çıkar.
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
samet saçmalama git simit sat daha iyi, ne lojman hakkın var ne bişeyin , sürekli fırça ve ezilme durumu...
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|||
emre komutanım vardı şimdi sanki onunla konuştum gibi geldi. acaba sizmisiniz
||||
|
||||
![]() |
||||
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|||
Öncelikle kendi kararına saygı duyarım kendi fikrime gelecek olursa 86/3 devre hakkari çukurca bölgesindeydim Allah düşmanıma vermesin uzman çavuşların çocuk gibi ağladığını bilirim alacağın 3 binlira maaş senden her seneye 5 yaş birden götürecek bunu unutma kafanda saç ağzında diş kalmaz ha ben dayanabilirim dersen o ayrı mesele ama şu da var asker gibi şafak sayamayacaksın o senin mesleğin olacak hakkında hayırlısı neyse o olsun :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Arkadaşlar şartlar maaş çalışma ortamı bunlar zaten kötü iyileştirmeye yönelik çalışmalar var sözde 4 yıldır hala çalışıyorlar kazma kürek anca heralde mecliste sözümüz yok kıtada adımız hayat şartları bazen mecbur bırakıyo o yüzden herkes gibi bende muzdaribim kardeşim gönül keyif hayat senin soruna gelince hiç bi sıkıntı çıkmaz yakında kahvelerden toplamaya başlayacaklar 92 de olduğu gibi bırakan ve bırakacak olan çok fazla..
|
||||
![]() |
||||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|||
ben 2 yıl görev yaptım kilon sorun olmaz mülakatta sordukları sorulara düzgün cevap ver saygılı ol kendine güven kararlı ol milletin ağzına bakma bu geçiş süresini iyi değerlendir ileriki yıllarda devlet kademelerinde iş bulman oldukça zor olur zor gunlerın olur ama kimseye muhtaç kalmassın rezilliğini çekersin ama memleketine geldiğinde kral gibi gezersin ayrıcalığın olur hayatın çok değişir türkiyeyi gezersin ben askeriyeden 2 yıl sonra ayrıldım şimdi bursa buyuksehır beledıyesınde çalışıyorum anladın mı ileride sende belediye veya dıger devlet kadrolarına gecebılırsın demek ıstıyorum kolay gelsın doğuda uyanık ol dıkkatlı ol basarılar
|
||||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||||
![]() |
||||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|||
devlet memuru olduğun için istediğin kamu kurulusuna nakıl oluyorsun dıploma ve sıfatların uymak sartıyla |
||||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|||
herkese çok teşekkür ederim. herkes görüşünü bildirmiş saygı duyuyorum. ben şu anda 900 tl maaşa sabah 8 akşam 8 çalışıyorum ve patronun bütün işlerini bunların içinde gömleği kuru temizlemeden al gel patronu eve götür getir aynı zamanda kendi işimiz olan endüstriyel temizlik malzemesini yükle araca götür teslimat yap patronun dükkanda canı sıkılır al onu götür bi kafeye bırak sonra arar götür onu tekrar ordan al başka yere götür gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü işle uğraşıyorum. bu askeriye beni bu kadar zorlamaz yormaz gibi geliyor bana.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Allah yardımcınız olsun kardeşim...
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |