![]() |
|
106 cold air intake kit.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2014 Saat 11:27 |
|
selamlar netten araştırmaktan artık başım döndü bende son çareyi buraya yazmakta buldum ...
arabam da yed açık hava filtresi var bağlantı aparatı olarak ta uzatmalı akordion boru kullanıyorum ama son zamanlar şu intake kitler kafamı kurcalamaya başladı .. kullananlar memnun mu ? ses olarak nasıl ? ( krom borular iyi diyorlar da ) ve en can alıcı taraf 106 için olan varsa satmayı düşünür mü ? şimdiden teşekkür ederim... bende ki böyle ![]() istediğim ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-106-hava-filtre-kiti-bys-tuning-118668023/detay
böle bir ilan var bnce çok orjinal duruyo |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
aradım hep bunları stokta yok diyorlar dünden beri aramadığım yer kalmadı bazı yerlerde uçuk fiyat veriyorlar...
bu kit 330 tl olur mu yaaa...
![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|
sahibindende bi sürü ilan var hepsi yokmu diyor.. 3. sanayide kesin bulabilirsin
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ben kullanıyorum çok memnunum 2012 yılında 140 liraya almıştım fakat akün büyük boy ise standart akü ile değiştirmen gerekiyor. Yoksa sığmıyor
Düzenleyen dogan106 - 25 Nisan 2014 Saat 13:56 |
||
![]() |
||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
|
abi bugünde yarında sanayiye bir uğrayacağım biliyorsun araçlar aynı marka fiyat alır dönerim sana buradanda kargoyu gönderirim
|
||
![]() |
||
|
BİR BAK BAKALIM NE KADAR BİR YER 114 TL DEDİ MAYISTA ELLERİNDE OLUCAKMIŞ SENDE BAKARAK OL HABERLEŞELİM...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
YOK AKÜM BÜYÜK DEĞİL.. SANA BİRŞEY SORAYIM KIŞIN YAĞMURLU HAVALARDA SU OLAYI NASIL OLUYOR BUNLARDA BEN SU OLAYINDAN KORKTUĞUM İÇİN BUNLARA DÖNMEK İSTİYORUM...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
|
Aklımdasın paslaşırız.
|
||
![]() |
||
|
Su ile ilgili hiçbir problem yaşamadım allaha sükür fakat kullanım ömrü 1,5 sene , birbuçuk seneyi geçip ekonomik ömrünü tamamlayınca 2 ayda 1 rolanti müşürünü temizlemen gerekir.
|
||
![]() |
||
|
BENİM FİLTRE FANIN HEMEN ARKASINDA DURUYOR KAPUTU KAPATINCA YAĞMUR SUYU GELİRMİ BİLMİYORUM AMA TEDİRGİN OLDUM ALLAH KORUSUN SU ÇEKTİ Mİ 4000 TL AŞAĞI ARABA ÇIKMAZ HEMEN ALTERNATİF OLARAK COLD AİRLERE YÖNELDİM AMA NE KADAR ARADIYSAMDA STOKTA MEVCUT DEĞİL DİYORLAR OLANLARDA SİMOTA VAR 330 TL DİYOR BANA GÖRE O PARÇALARIN EDERİ 150 TL BİR KAÇ YERDE 114 DEMİŞ İÇ FİLTRE BENİM İÇİN O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL BEN NASIL OLSA DEĞİŞTİRİCEM Kİ BANA KROM BORUSU VE KAZANI ÖNEMLİ...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
![]() Kırmızı ile işaretlediğim yeri (ön kızmıyla birleştiği yer) tuturulacak bi aparatı yok ben vidaladım. Fakat vidayı hafifçe soktuktan sonra, vidanın hava filtresine yandan değen kısımları motorun sallantısıyla çaprıyor ve cok azda olsa ses yapıyor, önune geçmek için vidanın yan kısımlarını kaucuklayabilirsin.
Düzenleyen dogan106 - 25 Nisan 2014 Saat 16:25 |
||
![]() |
||
|
BENDE FİLTREYİ 106 YAZISININ 6 YAZAN TARAFINA DENK GELİCEK ŞEKİLDE KOYDUM O ŞASEYE TUTTURDUM KAPUT KAPANINCA BAKTIM GÖRÜNMÜYOR AMA GENEDE RİSK ALMAYALIM ...FİKİR İÇİN DE SAOL ALDIĞIMDA DİKKAT EDERİM BUNA ...
AKÜDE HEMEN HEMEN AYNI BOYDA SIKINTI OLMAZ SANIRIM ...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
bahsettiginiz short ram kit oluyor, forumda 106 olarak SKC nin arabasında var bundan, senin ilk mesajında link olarak paylastıgından kullanmıstı fakat daha sonra isi ilerletti custom short ram yaptı. link veriyorum inceliyebilirsin. sanayide herhangi bir kaynakcıda kaliteli paslanmaz borudan kullanarak aynısını yaptırabilirsiniz. bogaz kelebeginin olcusune bak o genislikte bir kit yaptır. ucunada kaliteli bir filtre çak, sonra gazla.
cold air dediginiz apayrı bir olay, filtreyi ön davlumbazaa kadar uzatmanız lazım yerden hava cekmeli, kısın sakat o sekilde su cekiyor camurdan yagmurdan. sizin suan istediginiz short ram zaten. kolay gelsin umarım yardımcı olmusumdur. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
linki vermeyi unutmusum link ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26082&KW=skc&PN=7&title=buda-benim-evlat-34-skc-21 bu arada bu arkadas bayadır forumda pasif, kendisi okuyorsa ona da selam olsun ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
http://www.eliftuning.com/Z-tech-Z-TECH-Peugeot-106-GTI-Carbon-Filtre-kiti-8178_21424.html#0ARAŞTIRINCA DAHA HESAPLILARI ÇIKIYOR ...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
KİT İÇİN GÜNCEL GELSİN UNUTULMASIN...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |