![]() |
|
106 kol dayama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2014 Saat 19:16 |
||
Merhaba arkadaşlar
Geçen gün uzun aradan sonra babamın aracını kullandım kol dayamanın zevkini unutmuşum,106 aracım için kol dayama düşünüyorum yardım/önerilerinizi rica ederim
|
|||
![]() |
|||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nasıl yapılır bölümünde bunu paylaşmışlardı kol dayama derken şoför koltuğundayken kapının oradaki kol dayama yerimi yoksa el freninin üstündeki yermi ?
Eğer el freninin üstündekiyse linkte nasıl yapıldığı var biraz malzeme ve zahmet gerektiren bir iş http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=19ü Eğer kapıdaki kol dayama diyorsan internette sitelerde o parçayı satıyorlar alıp vidalayabilirsin. Edit: Linki atmayı unutmuşum :)
Düzenleyen mstfkys - 23 Nisan 2014 Saat 23:05 |
|||
![]() |
|||
||
bende incelemiştim o başlığı fakat 307 için olanın üzerine yorumlar yapılmış. Benim istediğimde el freni üstüne olan. Özellikle 106' ya uygulamış olan arkadaşlardan yardım rica ederim
|
|||
![]() |
|||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||
Muhtemelen sistemi aynıdır değişen birşey olmaz o kolluk biraz daha küçüktür fakat el frenini indirip kalırmada veya camları açmada biraz sorun çıkartabilir o yüzden fazlada uzun olmamalı aklında bulunsun. Biliyorsun zaten cam açma düğmeleri çok dar bir yerde :)
|
|||
![]() |
|||
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
malesef 106 lara kolcak kol dayama olmuyo çünkü koltuklar hareketli ve iki koltuk arasındaki koltuk kolları engelliyor ben taktırmak istemiştim ama uygun kolçak bulamadım
|
|||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
kolçak candır, onsuz bir yolculuk düşünemiyorum. çok alıştım
![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
||
peki ya katlanır kolçak araştırmışmıydınız
|
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
bende var dogan abi katlanır kolçak hemde 10 numara :) valla kolçaksız arabaya binemiyorum o derece :)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
||
parayı verdikten sonra herşey olur söför koltuğuna sabitlenenlerde yaptırın koltuk sökülür koltuk demirine kaynakla eklenir mükemmel bir katlanır kol dayamanız olur.. ;)
|
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
benimki tam olarak öyle koltuk demirine kaynak yapılmıs heralde içerden bir boru gibi demir geliyor üzerine yukarı aşşagı hareket eden kolçak koymuslar
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
||
baya merak ettim vaktin olursa bi resim çekip yollarmısın kardeşim
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
tabi abi akşam yollayabilirim malum araç suan evde garajda :)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
güzelmiş
![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
Aynen oldukca memnunum rahat bisey yanliz bu uzerindeki yapiskan lekesini nasil cikartacagim fikri olan varmi |
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
||
kardeşim teşekkür ederim, üzerini döşemecide kaplatırız problem kökten çözülür bence, durumları toparlayınca hem direksiyon kılıfı hemde diğer konular için araştırmaya çıkarız
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |