![]() |
|
206 1,4 benzinli debriyaj seti değişimi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2014 Saat 12:03 |
daha önce bahsetmiştim arkadaşlar 206 yı kardeşime vermiştim motordan gelen tuhaf sesler için gergi bilyası değişecekmiş usta almış 100 lira masrafı var demiş sonrada debriyaş setinide değiştirelim demiş vites geçişleri vs..ses yapıyor zor geçiyordu onada parça sadece 250 demiş..debriyaj seti dediği baskı balatamı? usta ile ben konuşmadığım için oda tam ifade edemedi fiyatlar normalmi 450-500 masraf yağacağız..
not:arabanın çekişinde hiçbir problem yok. debriyajla ilgili başka nedir bu sorun. birde fiyatlar normalmi işçilik ne kadar alır usta Düzenleyen C@GL@R - 23 Nisan 2014 Saat 12:09 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj seti dediği baskı balata 200-250 arası fiyatı var .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |