![]() |
|
3 Anfi Baglamak ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2014 Saat 10:26 |
ozmn ovallerin üzeride yazan 100 rms degerini pioneer şişirmiş. bu arada bende 2 takım oval var. |
|
![]() |
|
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
![]() ![]() ![]() ![]() |
uanda ovaller 2 kanala baglı. 2 ohmda çalısıyor. bana 4 ohm baglarsan
daha kaliteli çıkar ses demişlerdi ondan 4 ohma baglamaya yöneldim.
şuanda anfi zaten edison 505 a
baglanti şöyle 2 takım ovaller 2 kanala baglı 1 takım midler 1 kanala baglı 1 takım tizler 1 kanala baglı 4 kanal dolu şuanda + sub cıkısınada pioneer 30 cm bass baglı ozmn şöyle olacak edison 505 a nın yerine güzel bir anfi. bass içinde mono anfi. anfiye bu kadar yüklenmeme ragmen çalıyor ama ses 50 lerde bozuyor. sanırım anfiden yapıyor bunu. |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Sünnet şantörüm o şekilde olur ama gerek yok :) güçlü 4 kanal amfiye 2ohm olarak 2 kanala ovalleri, 2 kanala midleri, teyp çıkışına tizleri bağlayabilirsin. 3 rca teyp olsa dediğini yapardın.. Aküye de yüklenmemiş olursun. Akü yetmeyebilir çünkü.
Şöyle de olabilir: ovaller teyp çıkışına, 4 kanal amfiye mid ve tiz,monoya sub... |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
internette topladıgım bilgilere dayanarak kafamda birşeyler olusturdum ses sistemi olayı dipsiz kuyu bitmiyor :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hacım seninle oturup uzun uzadıya konuşmak lazım şimdi bunları anlatmaya başlasak ben dede olurum :P
Yanlış bilgi ve karmaşık durumlar var çözülür bunlar ama güçlü ve kaliteli bir amfi işini görür senin. bundan daha çok hoparlör ve az amfi ile iş bitirdik. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
s.a arkadaşlar aracıma 3 anfi baglamak istiyorum. bunun nedeni ise şöyle anlatayım
2 takım pioneer 6995s hoporlorüm var. 1 takımda jbl mid takımım var. 1 takım tss20 var. sorun pioneer 6995s hoporlörler bu hoporlörlerin rms deger 100 rms. sag kolon 100 rms sol kolonda 100 rms toplamda 1 takım 200 rms yapıyor.bendede 2 takım oldugu için toplamda 400 rms yapıyor. şimdi aklımdaki plan şu. 2 adet 4 kanallı stero anfi 1 adet mono anfi eger ben 1 adet 4 kanallı stero anfiye pioneer 6995sleri baglarsam kolonların 4 ohmda çalışması için 4 kanalada baglamam gerekiyor bunun adıda seri baglantı oluyor sanırım. 4 kanal dolunca. mid ve tss20lere yer kalmıyor. bunun içinde 4 kanallı bi stero anfi daha gerekiyor. 1 adet 4 kanallı anfiye. 1 takım 6995leri tek kanala girersem 2 ohmda baglamış oluyorum. ve 1 takım içinde 200 rms güc istiyor. 2 ohmda 200 rms güc üreten anfi varsada pahalı oluyor. 2 ohmda kanal başına 150 rms veren bir anfi alsamda güc yetmeyecek.yine verimli bir ses alamayacagımı düşünüyorum. 3 anfi baglarsam benim teyp 2 rca çıkışlı pioneer 3650ui modeli bu 2 rca çıkısına baglayabilecekmiyim ? 3 anfi için 3 tane ayrı deck kablosu ve güc kablosu gerekecek sanırım. arabanın aküsü 60 amper 3 anfi çalıstırabilecek mi? bunun için kapisatör gerekecekmi ? kapisatör tam olarak ne işe yarar bildigim kadarı ile araba çalısırken aküyü şarj ederken kapisatörüde dolduruyor. stop halinde dinledigimizde kapisatörden cekiyor gücü dogrumudur ? biraz karışık oldu sanırım :) bu arada 1 takım hoporlör sag 100 sol ise 100 rms verip toplamda 200 rms oldugunu başka bir yerde okudum. benim bildigim sag 50 sol 50 olur 1 takımın toplama 100 rms oluyor diye biliyordum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |