![]() |
|
AVT İM-966T SİZCE NASIL ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2014 Saat 15:14 |
Herkese öncelikle merhaba,
206 xs sahibiyim aracıma müzik seti aşamalarına yavaş yavaş başlamak istiyorum fakat sizlerin nacizane bilgileri dahilinde :) AVT IM-966T 7'' performansı nasıl olur, yeterli olurmu, artıları veya eksileri nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
googleye yazıp kullanıcı yorumları oku istersen. çünkü böyle motorize ekranların bozulma riski çok yüksek. daha geçenki çay buluşmasında akif arkadaşımızın navitech bozuldu. ekran yarı açılır şekilde kaldı. sonra ne yaptı bilmiyorum. benim tavsiyem eğer kaliteli değilse hiç bulaşma..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Şöyle söyleyeyim teyp şuan elimde mevcut bi arkadaşımdan hediye olarak geldi, başka teyp için açıkçası para harcamak istemedim eğer işimi görür düzeyde ise.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Hımm o zaman taktır.. Orjinal teypten artıları olacaktır illa ki..
Sanırım navigasyon ve tv var cihazda.. İpod bağlarsın. Geri görüş kamerası da taktır bence, bende var çok iyi oluyor.. Dokunmatik ekranda daha kolay oluyor şarkı seçmek.. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok guzel oluyor bu indashlar gule gule kullan.Bende ariyorum boyle indash ama ben pionner bakiyorum hem sesi guzel olsun hemde uzun omurlu olsun diyerekten aslinda benim teybin yuvasina olsa double takacagim ama olmuyor yarip kirmakta istemiyorum o yuzden mecbur ikinci el pionner indash ariyorum :)
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |