![]() |
|
106 rolanti sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2014 Saat 13:24 |
Aracım benzin & lpg li lpg de çok nadir sıkıntı yaşıyorum rolantide benzinde kullanıdıgım zaman 4 bin devirden sonra araba yakıt yemeyip kalıyor sanki bi yiyor bi yemiyor.bir kaç tamirciye gittigimde benzin pompası veya subap ayarı gerektigini söylediler en son bi tamirci subap ayarı hiç duymadım kurum temizligi yapıyolar blogu açmaya gerek olmaz dedi ama güvenemedim.
Bir kaç kez lpg ayarı yaptırdım.Lpg ayarı yapan arkadaş arabanda tekleme var dedi.Teklemenin sebebi yukarda yazdığım problemlerden birinin yüzünden oluyor olabilir mi ? Yakıtımda normalden biraz fazla sanırım 30kr yakıyor 98 modem 1.6 xs (106) Şimdiden bilgiler için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gaz yememe sorunu bendede vardı enjektörlere giden kablolardan birinde şase varmış düzeldi ona da baktırmanı öneririm. ama rolenti problemi başka olabilir. rolenti de stop etme yada 1000 devrin altına düşme sorunu vardı onu da rolenti sensörü ve gaz kelebeğini temizleterek hallettim.
|
|
![]() |
|
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34656&title=307-lpg-arizasi-yeter-artik-ulen
burdaki arkadaşın sıkıntısı benzer bi sıkıntı yaşıyorum arabayı 1 gün çalıştırmayayım ertesi gün 2dk falan gaza geçiyor o arada devir 1.5 0 arası gidip geliyor stop edecek gibi ama etmiyor gaza geçince düzgün devam ediyor.arabayı sabah çalıştırayım bırakayım öglen çalıştırayım bu sıkıntı yok motor sıcak oldugu için sanırım 106 mı çok sevmeme ragmen bu sıkıntı beni çıldırtıyor :) |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BİLGİSAYARA BAĞLAMADILAR MI ??? NEDEN CANINI SIKIYOSUN BAĞLAT BİLGİSAYARA ÇIKSIN NE SORUNU VARSA .. ( ŞİİR GİBİ OLDU BİRDEN .. ) 30 TL MAL OLUR EN FAZLA... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
necii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
- 106 rolanti problemini bende çok yaşadım ilk zamanlar. makineye taktık orda hatalar üzerinden gittik.
- Boğaz temizlettim faydası oldu, bujileri değiştirdiler birde bobin sanırım (çok anlamıyorum) onları söktüler taktılar oksijen sensörü hatası veriyordu o parça değişti sonra düzeldi. 98 xr atiker lpg li . |
|
106 xRs
twitter/djneCii facebook/djneCii |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayara bağlantı daha önce sadece oksijen sensörü dediler onuda bi tamirci degiştirmene gerek yok oksijen sensörü gazı kontrol edemez yine ışık yakar dedi gaza hiç etkilemez dedi biri etkiler degiştirmen lazım dedi :) benim araştırmalarıma göre rolanti ve yakıtı çok etkiliyor fakat gazı ölçemedigi için çabuk bozuluyor diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |