![]() |
|
benzin ibresi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2014 Saat 13:37 |
||
cümleten Selamın Aleyküm.Geçen gün benzinliğe girdim benzin aldım yaklaşık yarım depo benzın vardı ama ibre sıfır gösteriyordu kablolardan biri çıkmıştır dedim geçiştirdim ama 2 gün önce fark ettim benzin ışığı yanıyor kablolardan olsa yanmazdı herhalde benzini bitirdim 20 tl lik benzin aldım kılı kıpırdamadı daha sonra yüklü bi miktar benzin aldım öyle yükseldi ibre.20-30 tl lik alımlarda yükselmiyor bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|||
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|||
![]() |
|||
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
20 liralık benzin 4.5 lt falan ediyo az bişey kıpırdatır ibreyi onu da siz farketmeyebilirsiniz bence normal
![]() |
|||
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|||
![]() |
|||
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yok daha önce belli oluyordu artık kılı kıpırdamıyor bu benzin depoları şamandıralımı acaba şamandıradanmı kaynaklanıyor
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Araba Lpgli mi ? 7 litre ve üzeri alımda şamandıra seviye okur.
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
||
Lpgli ise eger lpg de kullansan bile ibre dusuyor puglarda, forumda cozumu vardi resimli anlatim. Lpg li degilsede 20 tl lik benzin ibre oynatmaz, ben dizel aracima 25 tl lik motorin aldigimda bile oynamiyordu, en az 30-35 alinca oynuyordu.
|
|||
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
||
hayır benzinli ben genelde 5 litre alıyorum öğrenci oldugum için 20-25 liradan fazla alamıyorum cevabımı aldım teşekkürler
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Bende her aldığımda ibre oynuyor. Şimdiye kadar hiç benzin okuma hatası da almadım.
Bence bu konuda bir yazılım güncellemesi var servislerde ve benimki ben almadan önce o güncellemesi yapılmış ben buna inanıyorum artıkın
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |