![]() |
|
Conta mi Yaktik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2014 Saat 15:01 |
Arkadaslar aracim 2000 model 206 xr 1.4 benzin+lpg. Bu sabah aracimin yagini suyunu kontrol ettim. radyatoru besleyen deponun icindeki suyun ustunde ayran renginde bir katman olusmus Parmagimi suya soktum ve parmagim komple yag oldu. (kahverengi). Anlayacaginiz suya yag karismis. Ancak yag cubugunda su karisimi gormedim. Arabayi calistirmadim. Ne olur ne olmaz diye. Soru 1: Arac conta mi yakmistir ? Soru 2: Araca hararet yaptirmadim. Termostat mi acmadigindan conta yakmistir? Soru 3: Bana maliyeti ne olur ve ne kadar surer tamirati ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
conta sanırım işin ehline götür aracı çok zorlamışsın sanırım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Conta yakmış ya da yakmamış onu bilemem ama o üst kapak açılacak. Çünkü içiniz bir türlü rahat etmeyecek.
Arabayı aldığımda bende de vardı, conta yanmamış ama kaçırmış. Size verebileceğim en iyi tavsiye zaman kaybetmemenizdir. Temiz iş gören bir ustaya gidin. Parçaları internetten alabilirsiniz daha ucuza geleceğine inanıyorum. Ayrıyeten triger seti devirdaim pompası vs hatta radyatörü bile değiştirmenizi tavsiye ediyorum çünkü soğutma sistemi parçaları hep bakımlarda göz ardı ediliyor. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
trigeri 15000 km once degistirdim. araci da esasinda zorlamadim. sert kullanmam. d100 de 90-100 arasi giderim 2500 devirde vites yukseltirim. devirdaimi degistirmeyi dusunuyorum. ust kapagi actiricaz o kesin. sizce bu is bana neye patlar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
bir de yaklasin 4-5 aydir rampa cikqrken veya duz yolda gaza bastigimda onden bir cizirti geliyordu. bununla alakasi olabilir mi
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
sagol emre. usta ucretini biraz daha dusururum sanirim. tanidik usta. herhalde bi 500 kagit harcayacagiz gibi gorunuyor.
|
|
![]() |
|
Rica ederim. Usta çok düşmezse gönül koyma :)
Bir de sübap ayarını yapsın açmışken(büyük ihtimalle kendisi teklif edecektir).
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
arkadaşlar motor conta yakmışsa eger erken farkına varmışsan belki ama benim bildigim kadarı ile bayagı bir masraf çıkartıyor. motor içindende parçalar değişiyor yine yalnış bir bilgi vermek istemiyorum inş en ucuza haletmen dilegi ile. geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
kendisi uygun ucret ister zaten. babamin yillardir arkadasi. pek baskasina goturmeyiz zaten araclarimizi. subap ayari aklimda. hararet 90 larda iken dizel arac gibi calisiyor zaten. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
cok sagol. insallah ucuza hallederiz. hayirlisi. olacak boyle seyler. mekanik sonucta. |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Kesinlikle direk conta degistirmeyin öncelikle yedek au deposunu temizletin suyu komple bosaltin yenileyin eğer yine olursa sonra contta yolunu izleyin.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Ya kürşat oraya bir yağ girdi mi 1 haftada anca temizlersin ondan da kesin emin olamazsın, 6 ay sonra içerden yağ molekülleri kopup kopup geliyor.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
:)) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
su arac tamirde. kapakta sikinti yok. taslaniyor. bakalim ne olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |