![]() |
|
kumandanın pilini değiştirdim, kapılar açılmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2014 Saat 11:05 |
arkadaşlar merhaba,
balıkesirden aranıza katıldım, 1 hafta kadar oluyor.. 2006 model makyajlı kasa 307 sahibi oldum.. geçenlerde ekranda kumanda pilinin bitmek üzere olduğu anlamına gelen bir yazı okumuştum. yeni pili aldım, değiştirttim.. fakat şimdi kapıları kumandadan açamıyorum. forumda birkaç yeri araştırdım, anahtar takılı ve 1 tık ilerideyken açma veya kapama tuşuna bas denilmiş onu da denedim olmuyor.. yardımcı olabilecek var mı aceba? Düzenleyen alperuzuntas - 13 Nisan 2014 Saat 11:06 |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı araçlarda ayarı var pejoda nasıl bilmiyorum mesala skoda da kontağı çevirirken açma kapama düğmelerinden birine basılı tutuyordun pil değişiminden sonra pejodada öyle bişi olabilir. en basitinden kontrol edin pili doğru taktınmı pil yenimi kumandada ısık varsa yanıyormu vs...sonra bu dediğime bak
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
![]() ![]() ![]() ![]() |
pilin takılışı doğru, kumandada ışık yok..
eski pil ile de denedim , yeni aldığım pil bitikse diye.. arkadaşlar, sanırım başardım :) anahtar takılı iken 1 tık ileri alın,(motor çalışmayacak sadece gösterge ışıkları yanacak) bu konumdayken önce 10 sn kadar kapatma tuşuna basın sonra anahtarı çıkartın aynı işlemi 10 sn kadar da açma tuşuna basılı tutarak yapın ve anahtarı çıkartın.. ilk başta olmamış gibiydi arabayı çalıştırdım, biraz sürdüm, park edince , gayri ihtiyari kumandaya dokundum, ve kapılar kapandı.. başka başına gelen olursa umarım yardımı dokunur. (plip key battery spent uyarısı alan arkadaşlar yakında kumandanızın pili bitecek ve benim durumuma düşmeden üstteki yazdığım şekilde çözümleyebileceksiniz. ) Düzenleyen alperuzuntas - 13 Nisan 2014 Saat 13:44 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederiz bilgilendirme için. Bazı arkadaşlarımız sorunlarına bir şekilde çözüm buluyorlar ama geri dönüp burada paylaşmıyorlar, aynı sorun başkasının başınada gelebilir çözüm bulmuş biri olarak çözümü paylaşmanız güzel birşey.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
paylaşım için teşekkürler.
ancak benim 2002 model xt de işe yaramadı . bir tıkta denedim , iki tıkta denedim, uydurdum bişeyler ama olmadı. merkezi kilitte sıkıntı görünmüyor. içerideki düğmeden kilitlediğimde de sıkıntı yok gibi, düğme üzerindeki ışık falanda yanıyor. problemi bulamadım henüz ??
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Benim pilin bittigini uzaktan kapilari acmadigindan anlamistim sonra bi ara hic acmadi kapidaki yerden actim kapilari gittim elektrikciye dedim usta ordan bi pil ver icinden cikanla aynisini taktik 4 tlde verdim 1 pile
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
2002 ve 2006 senkronizasyon prosedürleri aynı:
-Kontağı çevir ama çalıştırma -kilitleme tuşuna 10 saniye basılı tut -kontağı kapat 5 sn bekle tamamdır.
Düzenleyen ahmed206 - 09 Temmuz 2014 Saat 13:20 |
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
benimki olmuyor bi türlü.
Sebep ne olabilir ki ?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Kumandanın pili doğru takılmamıştır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |