![]() |
|
307 2,0 xsi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vizyon sound ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vizyon sound
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2014 Saat 21:47 |
arkadaşlar 1 hafta önce tek kapı bi xsi aldım aracımdan genel olarak memnunum ama onu tanımak istiyorum araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.ne konuda hassaslar performansı yüksek olması için neler yapılmalı vs vs benim aklıma gelmeyen ve bilmem gereken her konuda görüşlerinizi beklemekteyim.teşekkürler.
|
|
vizyon sound
|
|
![]() |
|
wrcsinan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor bloğu 206 gti ile aynı bu sebepten 206 gtiları takip ederseniz yararlı olacağını düşünüyorum.
Fazla performansın sonu yok en uygun maliyetle çok verim almak istiyorsanız 206 rc emme manifoldu ve bulunabilinirse üst kapağı. yazılım, headerkat iptali 200 hplere ulaşabilirsiniz
|
|
![]() |
|
vizyon sound ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vizyon sound
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim arac resimlerini kisa zamanda atacagim hatta muzik sistemi yapacagim asamalarimi ve aracimi sizlerle paylasacagim arkadaslar |
|
vizyon sound
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vizyon sound
Gti ile ayni motor bloguna sahip oldugunu bilmiyordum gercekten guzel arkadaslara sahip olacagima inaniyorum cok tesekkur ederim bilgiler icin |
|
vizyon sound
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
aracınız hayırlı uğurlu olsun xsi ma kardeş gelmiş .benim 3.yılım ve şimdiye kadar oldukça memnunum .aracımızda 206 gtı motoru var . 136 hp bir motor geliştirilebiliyor rc manifolt vs gibi uygulamalarla .benim ararım stok herhangi bir uygulamada bulunmadım.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vizyon sound
Hayirli sabahlar.tesekkur ederim.demek kardeslerin biri sizde:) genell olarak bende memnunum ufak tefek islsri var onlari halledip motorunu fazla kurcalamadan biseyler yapmayi planliyorum.su anda benin bebis de stok takilacak bi donem :) |
|
vizyon sound
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
[Hayirli sabahlar.tesekkur ederim.demek kardeslerin biri sizde:) genell olarak bende memnunum ufak tefek islsri var onlari halledip motorunu fazla kurcalamadan biseyler yapmayi planliyorum.su anda benin bebis de stok takilacak bi donem :)[/QUOTE]
stok en güzeli ![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vizyon sound
stok en güzeli ![]() Tesekkurler arac resimlerini hi kac muzik sistemi modifikasyonu ile sizlerle paylasacagim :) |
|
vizyon sound
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı araçtan bendede var gayet memnunum :)Hayirli olsun kazasin günler diliyorum
Buda benim arabam http://imageshack.com/a/img856/3263/mhqi.jpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vizyon sound
Cok tesekkur ederim.masallah pasamin kardesine gule gule kullanin kazasiz belasiz insallah |
|
vizyon sound
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |