![]() |
|
Eminevimden ev alan veya bilgisi olan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2014 Saat 21:14 |
Eminevimden ev alan veya bilgisi olan varmı :) aramızda ev sahibi olan varmı
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler...hille falan yok demi:) sorunsuz altı amcanız
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bir arkadaşım da araba almıştı.
Faize girmemek için ben de düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
evet çok mantıklı bankada 80 çeksem nerdeyse iki katı faiz
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bu gidişle inşallah ben de başvuracağım yoksa kredi almadan ev almak zor.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
legal mi bu senet sepet işleri
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Sitesini bir inceleyin isterseniz.
Legal.
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
sistemde bi problem yok istediğin zaman sözleşmeden vazgeçip ödediğin paranın masraf harici kısmını geri alabilirsin ödemekte zorlandığın zamanlar erteleme veya dondurma gibi kolaylıkları da var
bi nevi para biriktirmene yardımcı olan bir sistem; misal aylık 700 tl taksitle 20 binliralık araç almak isteyen senin benim gibi 30 kişilik bir grup oluşturuluyor, kura ile her ay birine parası teslim ediliyor, sistemin birtakım kolaylıklarıda var daha erken den araç sahibi olmak isteyen varsa toplam ödenecek tutarın bir kısmını peşin yatırması gerekiyor, bende araç almadan önce eminevim sistemi ile almayı düşünüyordum bilgi aldık konuştuk sisteme dahil olacağım zaman son anda patron la anlaştık onun aracını aldım şimdi ona ödüyorum faizsiz kredisiz kafa rahat :)
Düzenleyen mami202 - 13 Nisan 2014 Saat 19:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |