![]() |
|
Sağ önden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 22:57 |
206'mın sağ ön lastiğinden kasisli yollarda ve virajda takıırr türünde bir ses alıyorum.Ustam direksiyon kutusundan kaynaklı dedi. Direksiyon kutusu normalde bu tür bir sıkıntı yaratır mı? Maliyeti ortalama ne kadar tutar? Teşekkürler. Düzenleyen faldov - 11 Nisan 2014 Saat 23:20 |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
Jove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: Erenköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar sağlam mı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon kutusunun bozulması yaylı araçların kaderidir, bana daha çok salıncak gibi geldi, başka bir ustaya daha gösterin oda direksiyon kutusu derse 200 tl gibi onarımı var 70-100 tlde işçilik Not: Direksiyon kutusu gercekten bozuksa tamir edildiğinde birçok ses gidicektir.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön takım tespiti yaptırın ordan bişey çıkmazsa kesinlikle bi amitisorcuye gidin o da normalse en son direksiyon kutusuna baktırın. Tecrübe ile sabit
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Erşan ozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erşan ozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece çukurda değil azcık bozuk yolda bile ses yapar.Aynı sorundan ben de gittim sağ önden ses geliyordu Z rotundan dediler değiştirdim ancak ses kesilmedi.Sorun alt tabladan kaynaklanıyor ve rot başından.Muhtemelen gelen ses de tıkırtı gibidir ve birazda gıcırdama sesi gibi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |