![]() |
|
polis plakaya ceza yazabilirmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 22:13 |
|
arkadaşlar ters yöne girme sonucu polis plakaya ceza yazabilirmi aracı durdurmadan sahibinin ehliyet ruhsat bilgilerini yazmadan? ortada kamera yok bişi yok fotografta çekmemiş... araç benim üstüme süren kardeşimdi. teşekkürler..
Düzenleyen C@GL@R - 11 Nisan 2014 Saat 22:16 |
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yazarrrr bence :)
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
yazar, kameraya gerek yok, polis trafikte kural dısı birsey gorebilirse plakaya cezayı yazar evine gonderir.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
gördüyse plakadan yazar ceza yazıcak bır durum olduysa ve polis bunu farkettıyse sızde hıssettıysenız yazmıştır yani geçmiş olsun ama öyle çok yuklu cezalar yazmıyorlar plakadan olunca.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
stkkonko41 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stkkonko41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gayette güzel plakaya yazar cazeyı adresine gönderir itiraz etsen de yinede ödersin
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
sorguladım henüz yok :D bakalım 1-2 güne gene sorgularım. ben 2-3 yıl önce ters yönden ceza yemiştim durdurdu ehliyet ruhsat bilgilerin yazdu vs uzundu işler sanırım şuan yazamaz madem plakaya yazıyor o zaman radar cezaları vs.. de plakaya yazsınlar durdurup insanları sinir etmesinler orda yarım saat :D yazarsa itiraz ederiz resim yok kanıt yok bikere itiraz ettim kanıt sunamadılar iptal ettiler cezamı. sonucu burdan yazarım
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Allah kurtarsın kardeş
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Fahriler le ayni durum yazar ama itiraz yolu acik aksini ispat edersen iptal olur.
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
nasıl ispat edilecekki |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
plakaya yazar
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
amin cümlemize :D |
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
yeterki yazmak istesın herturlü yazar:)
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
gömüşki yazıo :) sende gerçkten ters girdysen sorun yoktur yazar hacı bunlar :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
|
bidaha sorgulayım bakalıım ne alemde :D
|
||
![]() |
||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
|
Mesela benim 206da kamera var arabayı kullanırken sürekli kayıtta.Son 3 ayı saklıyorum ceza gelirse itiraz etcem.Polis kayıtlarını 1 aya kadar saklıyor.Ellerinde kanıt olmayacağı için benim kaydım kesin kanıt olduğu için benim savım doğru olarak değerlendirilecek ve ceza iptal edilecek.Henüz daha başıma gelmedi.Kullandığım kamera hangi tarihte hangi rotada kaç km hızla seyrettiğimide kaydediyor. |
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
![]() |
||
|
rusya gibi ha aslında türkiyeyede zorunlu olsa süper olur... hergün buraya paylaşırız hocam mesala 1 saatlik kayıt kaç mb?
|
||
![]() |
||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
|
32gb 1080p kayıt yapıyorum 8 saatlik kayıt yapıyor sürekli sonra baştan silmeye başllıyor ancak bütün gün araba kullanmadığım içingünde yaklaşık en fazla 1 saat kullanıyorum.Bana yetiyor
|
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |