![]() |
|
İLGİNÇ BİR ARIZA VE ÇÖZÜMÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih.bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.bahadir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 12:17 |
Merhaba arkadaşlar.Yaşadığım bir sorunu ve
çözümünü paylaşmak istedim.Belki birçoğunuzu bildiği fakat benim yeni
öğrendiğim bir durum.Umarım faydası olur, Çok titiz bir kullanıcıyım,tüm bakımlarımı
yaparım ki daha 1 ay önce bakıma girdim.Arabam çalışmadı evin
önünde.Akümü-Şanzumanmı-Benzin pompasımı derken arabayı çektirmek için Peugeot
Aktif Iriyil aradım.Alper isimli bir usta ilgilendi.Onlarda Akü –şanzuman-pompa
veya trigerdendir dediler,ya yerinde bakalım (85 TL) ,yada çekelim (150 TL )
dediler.Vaktim yoktu ilgilenemedim. Iki gün sonra tekrar aradım çektirmek içın,bu
sefer başka bir usta ( Metin) ilgilendi.Ilk sorusu marş basıyormu,evet dedim.O
zaman akü veya buji değildir.Vites geçiyormu ,evet dedim.Şanzumanda değil
dedi.Benzini değiştirdinmi dedi,hayır hep Shell alıyorum dedim.Anahtarı
düşürdünmü dedi.Dedim ne alaka.,ama aklımda da şimşekler çaktı bir
anda.Düşürmedim ama sustalıya çevirdim dedim.Eski anhatarla manuelmi kapıyı
açtın dedi,evet dedim.Yeni anahtarla dene ,çalışmazsa benim ara dedi.Çalıştı J 2004 model aracımın normal olan kumandalı
anahtarını yeni sustalı anahtara çevirttirdim.Eski anahtarımın içini sökerek
yeni anahtara yerleştirdiler.Çokta güzel oldu.60 TL ödedim.Yeni anahtarı eşime
verdim.Eskisini ben kumandasız yedek kullanmaya başladım.Tabi bu detayları
unutup arabaya bindim araba çalışmıyor.Tum sorun anahtarda imiş çok şükür.
307 SW, ANAHTAR SORUN, ARABA ÇALIŞMIYOR |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BENİM DE BAŞIMA GELDİ İMMOBİLİZER DEVREDE SANARDIM AMA PİRİNÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE AYRI BİR PARÇAYMIŞ ONU AKTARMAMIŞIM ANLAMAK 10 DK MI ALDI :D ÇÖZDÜK ALLAHTAN
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende eski kumanda kabını yenilettim ve içinde ki chip olmadan çalışmaz dedi anahtarcı.
Hemende yok triger yok şanzuman Allah'ım ya Rabb'im ya..
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun, ihtimallerden en sıkıntısızı nasip olmuş.
|
|
![]() |
|
fatih.bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.bahadir
Aynen.Çok rahatladım.Aklımda deli sorular iki gündür ,acaba ne kadar kaçacak diye
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ben yıllar önce 2005 model citroen c3 bu şekilde çalışmıyor diye baya bi vurdura vurdura çalıştırmayı denedim. ben ne anlarım imoblayzer falan meğer araç bi sebepten kendi kendini klitlemiş marş basıyo ama çalışmıyor. bende paso vurdurdum. sonra bıraktık olduğu yerde ertesi gün gittik tekrar deneyelim dedik bi kerede çalıştı. haaa dedik araba dinlendi ondan çalıştı:D sonra sonra öğrendik ne olduğunu cahillik çok kötü bişey
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
eski 2001 partnerde kumanda çalışmadığında anahtarla açıp aracı çalıştırmayı denediğimde hiç marş basmıyordu, sizde marş basması garibime gitti.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra da buldururmuş.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |