![]() |
|
206 hdi triger değişimi ve sonrası ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 10:41 |
Merhaba. Dün 152.bin de olana aracımın triger setini ve devir daim pompasını orjinal alıp değiştirdim.
Yalnız değişim sonrası arabam daha sesli çalışmaya başladı. Ustaya sente olayına dikkat etmesini özellikle söyledim. Adım adım herşeyi bana göstererek yaptı. Sente ayarının nasıl yapıldığını bile gösterdi. Sağolsun usta ilgiliydi. Peki ama neden sesli çalışmaya başladı? Yanlış olan, gözden kaçan ne? Arabamın sesli çalıştığını dün ustaya söyledim ama adam normal dedi. Ama normal değil, arabam daha sessiz çalışıyordu. Çalışma esnasında titreme falan yok arabada. ama tak tak diye çıkan ses belirginleşti. Ayrıca debriyaja basında baskının ayrılıp birleşmesinin sesini de duymaya başladım. çupp diye bir ses sanki. Düzenleyen pusutr - 12 Mayıs 2014 Saat 10:30 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
devirdaimi de degıstırmısın, kitlemıs zaten tamırcı arkadas sente atması ımkansız.. baska bıyerden gelıyodur buyuk ıhtımal o ses.. mars motorundan veya sarj dınamosu veya klima kop. baktırmanızı tavsıye ederım, rulmanları bozulmus olabılır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aklıma direk aldığın parçalar orjinalmiydi sorusu geldi dönüp baktım orjinal almışssın. bi fikrim yok ama belki yeni olduğundan araç daha alışmadığından olabilir. bazen arabayı fazla dinlememek lazım
Düzenleyen Buğra - 11 Nisan 2014 Saat 13:51 |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Parçalar, eski sponsorumuzdan.
Komşum da daha önce triger değişimi sonrası aynı sorunla karşılaşmış. Ustası demiş ki, 1 ay kullan alışır demiş. Sanırım bu tak tak sesleri trigerden geliyormuş. Öyle mi yapsak ne.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |