|
307 devir saati ibresi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 10:12 |
arkadaşlar göstergenin rengını degıştırmek icin sökerken devir saatin ibresını kırdım:) dışarıdanda bulabılecegım bişey degil elinde olan varsa lütfen bana satsın yapıştırdım çok cırkın duruyor fiyatıyla beraber yardımcı olursanız sevinirim
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok zor parca arıyosun hocam, cıkmacılardan bulabılırsın ancak oda parcalanmıs km saatı olucak ole yoksa komple almak zorunda kalabılırsın
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizim tokatta araba yokki cıkma parca bulalım bakacaz artık olan arkadaşlar vardır inş
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buldum arkadaşlar sagolun
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |