![]() |
|
307 lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
lamazibici06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2016 Saat 10:14 |
|
bendede atiker var şehir dışı 408 km gidiyorum şehir içi 330
|
||
emre özer
|
||
![]() |
||
Onur Dural ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2014 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onur Dural
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba,
20 gün önce aldığım 2006 model 307 sw pack'in lpg tüketim değerini paylaşabilirim. Araçta BRC MY10 sistem var, simit depo (47lt). Gaz bitip benzine geçince doldurdum. 2,41TL/LT x 33lt = 79,53TL Dün gaz bitti ve benzine geçtiğimde 347km'deydi. Tüketim 8,8lt/100km Yol ise; Adapazarı-İzmit, İzmit-Bostancı/Kadıköy, İzmit şehiriçi şeklinde. Tabi depoyu doldurunca tam rakamlar çıkar. Onu da paylaşacağım. Gözlemlediğim tek sorun; lpg göstergesi tek ışıktan sonra yanıp sönmeye geçmeden gaz bitti. Sanırım buna baktırmam gerekiyor. Lpg filtresini değiştirirken kontrol ettireceğim.
Düzenleyen Onur Dural - 14 Temmuz 2014 Saat 08:59 |
||
![]() |
||
MehmetMehmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
|
|
||
![]() |
||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Ama genelde sakin kullaniyorum ben genc olsamda yollar ihtiyar bulunduğum yerde :))) |
||
![]() |
||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
gayet iyi bir rakam daha aşağı inmez :) keşke inse tabiki :D
|
||
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
||
![]() |
||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
Lpgyi 80 bin de takilmis araba su anda 125 binde. Ilk takildiginda ne yaptilar bilmiyorum fakat lpg yakıtların markasida onemli diye düşünüyorum. Yaklasik 7 aydir deneme yanilma usulu test ediyoruz ve mugla da yada izinlere gidis gelislerde en iyi lpg yi total olarak karar verdik. En uzun km o götürüyor opet aygaz kullanan arkadaslar totale gecti. |
||
![]() |
||
MehmetMehmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
|
|
||
![]() |
||
|
Benimde 307 1.6 xt atiker marka kit var uzerinde ama hangisi bilmiuorum. Km bakimi yaptigim esnada lpg filtresini değiştirdim ve kalibrasyon yaptırdım yaklasik 5 depo fulledim 38 - 39 litre aliyor 480 -495 km yol yapiyorum devamli sehir ici kullanimda ( mugla yataganda ikamet ediyorum haftada 2 defa mugla merkez3 gidiyorum git gel 60 km uzun yol sadece diger km ler hep sehir ici ve gunde toplam 4 defa ise gidip geliyorum )
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
|
arkadaşlar lpg taktıralı 2000 km falan oldu.bu hafta sonu arabada ben dahil 3 kişi vardı ve 90-100 arası hızla gittim yani 3000 deviri geçmedim.arabayı fulledim ve tam 38 litre aldı.tam 458 km yol yaptım...şehirler arası ve düz yoldu.klima açık değildi.yani 1 litre gaz ile 12 km yol yaptım....sizce bu değer normal mi yoksa daha mı fazla götürmesi lazım?
|
||
![]() |
||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
1.000 km yaptıktan sonra tekrar ayar yaptırın lpg nin uyum süreci var daha çok tasarruf edeceğinize eminim. Lpg yeniyken değerler yüksek çıkabilir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
|
bugün lpg takıldıktan sonra ilk defa depoyu bitirdim ve tekrar fulledim.
şehir içi .....225 km
şehirdışı.....200 km
toplam.......425 km
full depo....38,5 litre Düzenleyen MehmetMehmet - 17 Nisan 2014 Saat 11:23 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
|
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ben otomatik vitesle şehir içinde 7.5 km civarı gidiyorum, bu benzin göstergesi düşmemesi için psa modülü ne kadara takıyorlar bilginiz varmı?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
|
bazı sitelerde okuyorum şehir dışı 1 litre lpg ile 13-15 km arası yapıyorum diyenler var,bu sözlere itibar etmemek gerekiyor sanırım.
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
bence guzel yakmıs lpg de 9-10lt guzel degerlerdır
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
|
arkadaşlar 2003 model 307 1,6 110 beygir aracıma 145000 km'de iken cumartesi günü atiker marka nanofast lpg taktırdım(simit tank).şimdiye kadar çok şükür arıza lambası yanmadı.benzin zaman rolesi ve benzin göstergesi için roleyide taktırdım yani benzin ibresi düşmüyor.bana hepsi 1000 TL'ye maloldu.aracın çekişi hızlanması vs çok güzel yani benzinle hiç farkı yok desem yeridir.lpg'ye geçtiğini anlamıyorum bile.sabah en fazla 500-600 m gidince hemen lpg'ye geçiyor.takıldığı gün aygaz euro lpg ile depoyu fulledim ve 130 km yol yaptım.bu yolu şu şekilde katettim:
30 km düz yol+10 km yokuş+20 km iniş=60 km(arabada şoför dahil 2 kişi var) 20 km yokuş+10 km iniş+30 km=60 km(arabada şoför dahil 6 kişi var) şehir içi=10 km hız= 90-110 arası tekrardan aynı istasyon ve aynı pompadan fulledim,tam 13 litre aldı.yani 1 lt ile 10 km yol yapmış oldum. tekrar bugün gidip ayar yaptırdım,çok az bi ayar bozukluğu var dedi,bi de basıncı düşürdü,tamam dedi usta. bu anlatımdan sonra sizce yakıt normal mi?uzun yolda 1 litre lpg ile kaç km yol gitmem gerekir? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |