![]() |
|
206 torsiyon levyesi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 19:21 |
merhaba arkadaşlar ya aracımın sağ arka torsiyon levyesi ( adını nette araştırıp öğrendim) geçen günlerde çıkmış tekere sürttüğünü fark etttim tekrar vida ile yerine monte edip taktı usta ama dün lastikleri değiştirdiğim vakit tekrar çıktığını gördüm onun yuvası da levyenin girdiği yer bozulmuş gibi sanayiye gittim ustam yağladı orayı bi çünkü açık kalmış toz toprak girmişti içine tekrar yerine taktı ama dönüşlerde stabilize yollarda tak tuk ses geliyor ondan gelebilri mi ve sağ arka amartisor de patlak o değişecek zaten yarın ama o yuva kafama takıldı ne yapmalıyım içiindeki hangi parça değişmeli veya neler yapılabilir bu torsiyon levyesinin geçtiği yuvaya teşekkürler...
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar torsiyon bilyası dağılmış şükür yuvayı bozmamış çok tornaya girmesine gerek kalmadı ses kalmadı birazda aracımın arka tarafı yükselmiş umarım sorun çıkarmaz bakalım.
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Benim de 2 de bir gevsiyor ce tuk tık ses yapıodu dönüşlerde. Sıktırdım gene gevsedi, sonra vida balından koptu torna kaynakla cıkatdık yeni vida taktık sabitleme ilacı sürerek bayadır ses duymuyordum bugun tekrar duymaya basladım vidayı levyeyi kontrol ettim elle oynamıyor ama az da olda gevsemiş olabilir. Yuva saglam levye dil sıyırmış olabilir. Gerekirse 2 levyeyi sıfırlıcam Bnm atka taraf az biraz basık duruyor acaba bu torsiyon yükseltme indirme (arac bastırma kaldırma) torsiyon levyesindrn mi oluyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen torsiyon ayarı yapılıyor hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |