![]() |
|
206 HAVA YASTIĞI LAMBASI SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bachelor ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 13:46 |
Merhaba arkadaşlar, 206 HDI aracımda Hava yastığı lambası devamlı yanıyor.Aracı Servise gösterdiğimde Sinyal kolunun hata verdiğini ve değişmesi gerektiğini söylediler ancak ben forumlarda okuduklarımdan sonra sinyal kolunu hemen değiştirmek istemedim.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aranızda İzmir'de bulunan varsa bununla ilgili bir Servis önerebilir mi? |
|
![]() |
|
MertKuru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Air bag oynuyorsa sağ koltuğun altında kablolar var oyna onlarla biraz temassızlk olabilir
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kol değişmeden sargı tamir edilebiliyor.
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE DE AYNI SORUN VARDI..BURADA KONU AÇTIM KABLO YERİ SÖYLENDİ..FAKAT Bİ TÜRLÜ BULAMADI TAMİRCİM VE BAŞKA Bİ ŞEY İÇİN GÖSTERGEYİ SÖKTÜĞÜMÜZDE TAMİRCİM AİRBAG LAMBASINI PATLATARAK KÖKTEN ÇÖZÜM YAPTI..BİLİYORUM DOĞRU BİR DURUM DEĞİL AMA SÜREKLİ YANIK DURMASINDANDSA ARTIK ONU GÖRMEDİĞİM İÇİN UNUTTUM..
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bu koltuğun altındaki soketlere bakın diyor herkez ama eğer koltukta yan hava yastığı yoksa orda sokette olmaz yalnışmıyım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |