|   | 
 | 
| ACİLL STOP YAZISI PEUGEOT 307 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| rıza67   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: satış görevlisi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: ACİLL STOP YAZISI PEUGEOT 307 Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 19:12 | 
| 
   Slm; iyi günler arkadaşlar sizden bir bilgi alacaktım bana yardımcı olursanız sevinirim.bende 307 2006 comfort var.Benim sorunum bugun aracıma bindim kontagı cevırdım ekran panelınde abs hava yastıgı bırde stop yazısı belırdı.hemen aracımı saga cektım tekrar aracı durdurup tekrar calıstırdım ama gene aynı.aracta sımdıye kadar hıc boyle bır sıkıntı olmadı acaba sızce neden olabılır bana yardımcı olurmusunuz.tesekkurler.... Düzenleyen rıza67 - 09 Nisan 2014 Saat 19:28 | |
|  | |
| rıza67   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: satış görevlisi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 19:18 | 
| 
   yardımcı olacak bır arkadas yokmu?
    | |
|  | |
| Alicilik   5. Vites     Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 19:46 | 
| 
   Aracın bilgisayara bağlanıp bir hata taraması yapılması lazım. Binlerce sebep olabilir bunlar için. | |
|  | |
| İBRAHİM ASİL   1. Vites     Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı İBRAHİM ASİL Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 19:49 | 
| 
   lastik basıncı bile olabilir ?
    | |
| 
     Asil :)
     | |
|  | |
| rıza67   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: satış görevlisi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 20:19 | 
| 
   TESEKKUR EDERIM BENDE ZATEN YARIN BILGISAYARA BAGLATACAM BAKACAZ NEYI VAR.
    | |
|  | |
| kursat3006   3. Vites     Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı kursat3006 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 23:07 | 
| 
   Hararet göstergesi ne durumda ? Benim motor blogu catlak olduğundan Hararet yükseliyodu vr o zaman da yanıp sönüyordu zamanında
    | |
| 
     ANGARA ASLANI (06 PJP 91) ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 | |
|  | |
| kuscu38   4. Vites     Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 09:19 | 
| 
   Hararet Göstergesi ne to use [= kursat3006 QUOTE]? Benim Motor Blogu catlak olduğundan Hararet yükseliyodu vr o Zaman'ın da yanıp sönüyordu Zamanında [/ QUOTE]
 blokdaki çatlak duruyormu hala? yada yaptırdıysan ne masraf çıktı bilgi verirsen sevinirim. hoşuma giden bi 306 GTI var blokda çatlak var diyor ben araştırdım 2000 gibi bi masraf çıkıyor... değermi kararsız kaldım çünki PUG'da sağlam işçilik istiyor... | |
| 
     206 XS Tu5 Motor... *** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** | |
|  | |
| Alicilik   5. Vites     Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 09:21 | 
| 
 Motor degistirdi adam :) 2000i rahat gecmistir | |
|  | |
| kuscu38   4. Vites     Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 10:25 | 
| 
   ABİ BENİM KARTALDA BİLE 1940 OLDU KIRK YERDEN KIRK KERE FİYAT ALINMASINA RAĞMEN PUG'DA NE OLUR DÜŞÜNEMİYORUM BİLE :)
    | |
| 
     206 XS Tu5 Motor... *** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** | |
|  | |
| emrepunar   1. Vites     Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı emrepunar Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 19:16 | 
| 
   rıza kardeş arac hareket ederken mi bu ibareler çıkıyor yoksa kontagı cevirdigin zamanı ben tam anlamadım. sayet kontagı cevirdigin zman ise normal ama arac hareket ederken bu ikazlar oluyorsa ona birsey diyeyem tekrar geçmiş olsun.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||