![]() |
|
307 xt yol bilgisayarı kullanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 15:19 |
arkadaşlar meraba,
bi kaç gündür çok soru soruyorum farkındayım kusura bakmayın olurmu, aracımı yeni aldım, bilmediğim o kadar çok şey varki. kitapcığı da yok. araç 307 xt manuel. yol bilgisayarının yerini forum sayesinde buldum sileceğin ucundaki düğmeye basınca ekran değişiyo ancak ekrandaki değerlerin anlamlarını bir türlü çözemedim. mesela anlık tüketimi görüntüleyemiyorum. nasıl görüntüleyeceğim. yada ortalama tüketim. ekrandaki tarihi nasıl düzelticem. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden herkese çok teşekkürler. |
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada araç 2004 model arkadaşlar :)
|
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlık yakıt tüketimi --/100 böle çıkar hareket etmezken
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
öyle bi ekran göremedim buğra bey. kalan km yi gösteriyo (mesela 134 M yazıyo) tekrar basınca ....../ .. M diye bi ekran var. tekrar basınca yine boş bi ekran geliyo noktalı ve yanında M yazıyo valla anlamadım. biraz daha kurcalayayım. ilk gündende bozmak istemiyorum :)
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Beni yanlış anlamayın lütfen, Belki her ay bu konu gündeme geliyor.
Öncelikli aracınız hayırlı olsun. GÜle güle kazasız belasız kullanın. Forumun anasayfasında Pejo modelleri kısmında 307lerle iligli bir çok başlık var. MEinimki bu başlıklarda TR ve EN kullanıcı klavuzları mevcut. Kendinizi ve aracınızı tanıtan ilgili başlıkları açtıktan sonra 307 başlıklaırnı inceleyebilirsiniz. Forumun hemen üstünde arama satırı mevcut eğer oradan sonuç alamıyorsanız da google la da bu işi halledebilirsiniz. 207lerde ufak bir fark var ama eski kasa 307 ve 206ların ekranları aynı. Daha doğrusu bilgi sırası şu şekilde 1-tarih 2-mevcut yakıtla gidilebilecek yol 3-Yol bilgisayarı sıfırlanandan bu yana alınan yol 4-Yol bilgisayarı sıfırlanandan bu yana yakıt tüketimi 5-Anlık tüketim (30kmh den sonra görünür) 6-Yol bilgisayarı sıfırlanandan bu yana hız ortalaması. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tarihi baz alırsak,
![]() Tarihten sonra seçenek mevcut yakıtla gidebileceğiniz yolu yazar, ![]() Ondan sonraki seçenek yol bilgisayarını sıfırlamanızdan bu yana gittiğiniz mesafeyi gösterir. ![]() Ondan sonraki yol bilgisayarının sıfırlanamsından bu yana yakıt tüketim ortalamanızı gösterir. ![]() Daha sonraki 30km hız üstünde iken anlık ortalama hızınızı gösterir. ![]() Son olanda yol bilgisayarı sıfırlanamsından bu yana olan ortalama hızınızı gösterir. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
meraba ali bey, aslında başlıkları incelemek aklıma gelmedi. bunun için kusura bakmayın. daha önce açmış olduğum konularda birkaç kez kendimi tanıtmıştım o yüzden tekrar yazmadım. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |