![]() |
|
106 JANT ALINIK SATILIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 11:22 |
Arkadaşlar konu başlığı biraz garip oldu :)
Aracım için 14" gti bir jant kapağı arıyorum hani kullanılmış olabilir fakat çiziği vuruğu kırığı olmasın resimdekiler gibi arıyorum. ![]() ![]() Bu arada arkadaşlar elimde DJ marka jant var 14 inç onu satıyorum hem paraya ihtiyacım var hemde jant pek hoşuma gitmedi bi kaç yerinde sürtünme izleri var resimleri gün içerisinde ekleyeceğim örnek olarak resim bu. ![]() |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi ben anlamadım yukardaki 306 gti jantının kapak şeklimi var ? alttaki kapak farklı degilmi ?
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim kusura bakma gti jant veya bu şekilde bir jant arıyorum yazacakdım yazmayı unutmuşum üstteki 2den birisi olabilir sorun değil hatta bunada kabulüm :) |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı alısverisler kardeşim anladım :) 206 CC ve 306 GTi janti arıyorsun sen :) kolay gele
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Aynen öyle kardeş saolasın :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hayırlı satışlar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
206 CC JANTI 306 GTI JANTI 106 GTI JANTI HANGİSİ AKLINA YATARSA ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Saolasın kardeşim teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |