![]() |
|
araç kiralama işine girseniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 20:33 |
araç kiralama işine girseniz 2.el olarak hangi arabayı tercih ederdiniz? boyalı pert olması önemli değil motoru yürürü iyi olsun masrafları uygun olsun 2 araç önerirmisiniz?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu soruyu model olarak anladım
1.Hyundaı Accent Era 2.Fıat Lınea Tabı buna Renta Car olarak bakarsak yelpaze geniş kullanıcıya hitaben bır çok model var aslında bunlar sadece bu iş için uygun araçlar bence... |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
evet model olarak tşkler değerlendireceğiz.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biri dizel aile tipi veya konforu biraz iyi olan bir araç diğerini de biraz daha genç işi bir hb seçerdim ben olsam.. Linea bence de iyidir..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
linea ve 206 nedersiniz arkadaşlar? veya başka bir model dediğiniz gibi üniv.öğrencilerininde tercihi olmalı spor araç. linea ve punto da olabilir sanırım
Düzenleyen C@GL@R - 08 Nisan 2014 Saat 21:03 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Linea ve punto iyi olur bence.. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
leon derim üni ögrencılerı ıcın |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
dizel symbol ,dizel linea
kiralama işinde en çok giden araçlar..
|
|
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|
![]() |
|
dizel işi sıkıntı hocam masrafı arabayı sattırır rent a carlar hep benzinli kaskodan bgn araç aldım oda 1.2 benzinli clio3...leonda olabilir 20-21 e kazalı referance modeller gördüm
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fiesta, linea
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Ford focus hb,Seat leon
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ilave olarak Üni öğrencileri genelde parası gezdikleri ve karın doyurma derdinde oldukları için paraya kıyıp araç kiralıcaklarını sanmıyorum ancak çok ekstrem bi durumda 5 kişi ortak para çıkıp günübirlik yada en fazla 2-3 günlüğüne yılda 1 sefer kiralar. Özel ünide okuyanlar zaten kendi arabaları yada anne /baba arabasını kullanırlar. Tüm bunlardan sebep , Şirket için araç kiralamaya yönelmelisiniz diye düşünmekteyim. Yukardada belirttiğime ilave olarak,
müdürler genelde mondeo/insigna vs kullanırlar satıcılar vs / fluence/albea/linea/fiesta/symbol/accent kullanırlar
Düzenleyen dogan106 - 09 Nisan 2014 Saat 11:47 |
|
![]() |
|
evet mantıklı olan odur. sigorta ile anlaşıp 1-2 haftalık aracı kiraya vermek..
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
fıat - linea hundaı - accent
fıat - punto
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Şahsen araç kiralarken tek derdim dizel olması oluyordu. Özellikle benzinli isteyen var mıdır bilemedim.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bizim burda dükkanımız var Kullandığım araçlar
1)Fiat Fiorino 2)Renault Symbol 3)Hyundai Getz ama getzi önermiyorum aracın virajı yok burda değişiklik yapsam yada yenilesem tercihim symbol,accent era yada lineadan yana olur |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
iş kesinleşince seni rahatsız edebilirmiyim dostum aslında öyle ticari bir amacımız yok ben mühendisim zaten peder emekli hem ona bir meşguliyet olacak 2 araç olacak duruma göre belki 3e çıkarırız. prosedür hakkında yapılacaklar hakkında bazı sorular sorabilirmiyim sana. |
|
![]() |
|
doğru ama ben hiç dizel araca raslamadım birkaç defa kiralamıştık şimdide kasko bana clio3 verdi 1.2 oda benzinli bu arada yol bilgisayarı verilerini görünce şaşırıyorum ş.içi sakin kullanırsam 3-3.5 litre yazıyor. alfa romeo 1,6 onda 12 litrenin altına düşmüyor ilginç Düzenleyen C@GL@R - 09 Nisan 2014 Saat 19:24 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
bence servisleri arayın periyodik bakımı hangi aracın daha ucuz olduğunu araştırın ona göre de değerlendirin.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |