![]() |
|
lütfen yardım öneri ve görüş yazarmısınız arkadaşl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 16:46 |
meraba arkadaşlar,
ismim mehmet, sivasda ikamet ediyorum. yaşım 34. herkese iyi forumlar,
yaklaşık bir aylık uğraş sonucu nihayet 307 mi aldım. bi kaç soru öneri ve görüş almak istiyorum siz değerli peuegot kullanıcılarından. araç 2004 model 307 xt aracın orjinal km 34000 araçta iki parça değişen ve az bi boya var büyük ekspertiz yaptıramadım ancak kaporta ustalarına ve motor ustalarına genel olarak gösterdim ve sorun yok. 19 bin 20 bin arası bi fiata aldım. aracın daha triger i bile değişmemiş. son bakımı 1 yıl önce yapılmış. öncelilke yapmam gereken bişey varmıdır. nelere dikkat etmeliyim. arabalar konusunda biraz acemiyim. aracın cd calar çalışmıyor. birde araç boşta iken çok az bi titreme yapıyor. yol bilgisayarı ekranında benzin kullanımını gösteren ekran varmı. triger i ne zaman değiştirmem gerek. şimdiden herkese çok teşekkür ederim. |
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler, aracınızın hem yıllık periyodik bakımı hemde triger değişim zamanı gelmiş ikisinide yaptırmanızı öneririm, XT modellerinde yol bilgisayarı var diye biliyorum, silecek kolu ucunda ki, düğmeye her bastığınızda ekranda ki veriler değişir, ortalama yakıt tüketimi, anlık yakıt tüketimi, menzil, ortalama hız gibi bilgileri sırasıyla görebilirsiniz
Düzenleyen Serkan - 08 Nisan 2014 Saat 17:07 |
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı... ilk olarak aracın yağını suyunu ve tüm filtreleri değiştirmelisiniz çünkü hem 2. el araca güven olmaz hemde 1 yıl içinde motor yağı özelliğini kaybeder... triger konusuna gelincede normal şartlarda triger 100 bin km den önce değişmez ama onunda ömrü kullanma klavuzlarında 5 yıl olarak geçer sizin araç şuan 10 yaşında oldğuna göre oda değişmeli...
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
İlginize çok teşekkür ederim serkan bey, iş çıkışı hemen denicem :) |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
o zaman ben genel bi bakım yaptırayım
aracın 5 li cd calar çalışmıyo çakmak girişine nasıl bişey alsam iyi olur bulunduğum yerde (sivas - suşehri) yaptırmak çok zor. |
|
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Allah hayırlı uğurlu etsin..Kardeş trigerin km olarak süresi dolmasada yıl olarak süresini doldurmuş..Kesin ilk olarak trigeri değişmeni tavsiye ederim.Yağ ,su v.s bakımınıda yaptırdın mı için rahat rahat binebilirsin..Rabbim herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
teşekkür ederim bozkurt abim :) sağolasın. bide bişey daha sorayım. aldığım kişi genelde servisde bakım yaptırmış. benim bulunduğum yerde servis yok kendi tanıdığım ustama baktırsam sıkıntı olmaz dimi...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
yol bilgisayarını dediğiniz yerden buldum serkan bey :) henüz kullanmayı bilmiyorum ama öğreniriz... triger ne kadar tutuyo bilginiz varmı
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |