![]() |
|
Vize'de Ses sistemi sıkıntı yaparmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doruk_bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 14:45 |
arkadaşlar merhabalar..
206 marka aracımın bagajı komple bass la kaplı yanlarda 10'ar cm boşluk var. Bi arkadaşımdan bu durum vizede problem yaratır gibi birşey duydum . Bilgisi olan arkadaşlardan ricam böyle bir husus varmı ?
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın iç donanimiyla alakali herhangi bir modifiye sorun çıkarmaz . Emniyet kemerleri çalışsın yeter
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam muayenede bakilan hususlar aracin trafige uygun olup olmadigi ile ilgili. Bagajda olmasi gereken stepne veya lastik tamir kiti 2 adet reflektor saglik cantasi ve yangin sondurme tupudur. Bunlari o 10cmlik bosluga sigdirin yi.e problem oluyorsa o muayene eden kisinin takintisidir.
Benim 206da bagajin yarisi bass diger kisimda da amfi takim cantasi fln var ama yangin tupu ve diger gerekli malzemeler de mevcut herhangi bir problem teskil etmedi |
|
![]() |
|
doruk_bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
kickes es double kabin var çok canavardır :) çekicem fotoyu atarım size hocam, tüm bilgilendirmeler için teşekkürler
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Lpg varsa ağırlıkla alakalı bir sorun çıkarabilirler belki..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
Lpg yok dostum sadece benzin :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
arka emniyet kemer takılma yerlerini söktüm ben onlar sıkıntı yapıyomu başkan ?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
yok artık daha neler sorun olmaz ses sıstemıne çokmu abartı fıber falanmı endışenız o yuzden .Emnıyet kemerlerı kesınlıkle sıkıntı yapar ağır kusur.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sorun yaratmaz
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Aynen emniyet kemerlerine özellikle bakıyorlar. Hatta ben tüm emniyet kemerleri takılı verdim arabayı..sağlık çantası vs hepsini de ön koltuğa serdim.. Çift reflektör, sağlık seti, çekme halatı, yokuş için takoz ve 2 yangın tüpü vardı bende yanlış hatırlamıyorsam.. Parklar led olursa hafif kusur geçer ama xenon,amerikan park falan geçmez..lastik diş derinlikleri de önemli vs vs
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla gerçekten güzel bir başlık olmuş :) şimdi arkadaşların yazdıklarına göre benimde aklıma takılan araçta 3.5cm yay var bunu sıkıntı yaparlar mi ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |