![]() |
|
Servis Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 12:34 |
Merhaba arkadaşlar yeni 206 aldım ilk alınca tabi bir bakıma sokayım diyorum Bursa'da tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bursadan pejo sever arkadaslarımız var, gun içinde konuyu gorunce mutlaka yazarlar.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar sizin devamlı gittiğiniz işini beğendiğiniz yer yok mu Bursa'da?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı olsun aracınız.Valla servıs sıkıntılı iş ben tavsiye ederım bır kaç tane etmesıne ama nereye gıttıysem illa memnun kalmadığım şeyler oldu bu nedenle kımseye mahçup olmak ıstemem.Ben bıle çoğu zaman kendı servısım dışında çoğu şeyi dışardan ehrhangıbır yere yaptırıyorum başında bekleyerek neresı uyarsa yani.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Otosansitte yunus usta var bende aracimi yeni aldim bakimini ona yaptirdim dusunursen detayli konusuruz
|
|
![]() |
|
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
küçük sanayide BİROTO var ben sürekli oraya götürüyorum hertürlü konuda yardımcı olurlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet onu tavsiye ediyolar ona götüreyim teşekkürler dostum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |