![]() |
|
307 Vites Geçişleri Çok Sert |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fkucuk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 12:17 |
Merhaba,
2004 Model 307 kullanıyorum (1.6). Arabama alışmaya çalışıyorum ;) Beni rahatsız eden mevzularla ilgili, forumda biraz göz gezdirdim. Sanırım bu modellerde bazı sıkıntılar standart. Hemen hemen herkes aynı dertlerden muzdarip. Benim en büyük sıkıntım, araçta vites geçişleri çok sert. Özellikle motor ısınana kadar. Tekerlekler az biraz dönüyorsa bile, 1. vitese girmiyor bir türlü. Bir de geri vitese bazen geçiyor bazen geçmiyor. Yani geçmiş gibi yapıyor ama boşta kalıyor. Bilmem anlatabildim mi. Ayrıca debriyaj iki kademeli gibi. Bir yere kadar çok rahat gidiyor, sonuna kadar bastım zannediyorsunuz ama biraz daha zorlayınca biraz daha gidiyor. Eğer devrinde değilse, ilgili vitese geçirmek için baya bi kol gücü gerekiyor. Zaten devrine geldiyse, ben ne yapayım debriyajı :) Debriyajsız da geçiyor zaten. Bu sıkıntıyı yaşayan ve nasıl çözdüğü konusunda yardımcı olmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum. Ayrıca İkitelli civarında usta tavsiyesi vermek isteyen olursa, memnun olurum. Herkese güvenli ve keyifli sürüşler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |