![]() |
|
307 1.6 110 baskı balata ve volant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 11:53 |
arkadaşlar 122000 km girdik ve artık baskı kaçırmaya başladı her an yolda kalabilirim şimdi baskı balatayı ve volantı değiştirmeyi düşünüyorum ve internette karşıma farklı markalar çıkmakta hangi markayı tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim bir ürünle karşılaştım bu marka orjinalmiş <span style="line-height: 1.4;"> http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-307-16-HDI-110HP-VOLANT-DEBRIYAJ-SET-TAKIMI-ORJINAL,PR-726.html</span>
Düzenleyen oguzhan53 - 07 Nisan 2014 Saat 14:22 |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volant i degiştirmeye ihtiyacın oldugunu nasil anladin bilmiorm ? benim bildigim baski balata bitip arabanin üzerine gidersen o sekilde volant i yersin baski balatayi degiştirmen yeticektir bence
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Volant hakkında bir fikrim yok yanlız internette bu ikisi set olarak degişim gerektiği yazılmış o yüzden ileride sıkıntı yaşatmasın diye açılmışken değiştireyim diyorum.
|
|
![]() |
|
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
volant eğer hareketli olan ise değişmesi gerek.. sabit volant ise değişmesine gerek yok sadece debriyaj setinin yani baskı balata ve bilyanın değişmesi yeterli onun fiyatı 250 tl.. yaklaşık 150 tl de işçilik alırlar şanzıman ineceği için. fakat işin içine volant değişimi de girerse maliyet 1000 tl yi biraz geçer..
|
|
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Volant hareketli onuda değiştireyim daha 1,2 sene daha binerim. trigerde var 2006 dan beri degişmedi eyvah masraflar bu ay bitirir beni :)
|
|
![]() |
|
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
arabandan memnunsan binmeyi düşünüyosan yaptır hocam 2 bin tl yi bulur ıvırıyla zıvırıyla ama tertemiz binersin..
|
|
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |