![]() |
|
307 sw Spoyler yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hamzaoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hamzaoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 22:56 |
Selamlar.
307 sw için bagaj üstü spoyler arıyorum fakat yok hiçbiryerde. Hep hb modeli için olanlardan var. Malum bu tarz hb sw arabalara bagaj üstü spoyleri çok yakışıyor. Fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
fibercilere belki model gösterilirse yapabilirler.. bende de sw var ama kendinden basit bir şey var zaten..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
hamzaoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hamzaoglu
Anladım sağol. Kendinden olan ufak biraz daha buyuk bişey uydurabilirsem bakıcam.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bizim araçlara özel aksesuar üretilmiyor.. Bagaj,plakalık,bagaj çıtası ve cam kromajı bile bulamadım..diğerleri hb ile aynı olduğundan uydu..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |