![]() |
|
307 mi Satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadirz_m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 12:50 |
arkadaşlar 307 mi satıyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2004-model-307-xt-159569259/detay/ XT modeldir.. modeli bilenler zaten biliyordur ama bilmeyenler için yazayım.. 2004 model, manuel vites, 134.600 km.. abs, digital klima, sunroof, 6 hava yastığı, far ve yağmur sensörü, yol bilgisayarı, 4 cam otomatik, soğutmalı torpido, 2 adet 12 Volt priz vb. özellikleri bulunmaktadır.. kendim askeri personelim, araç bu nedenle Tunceli ili Mazgirt ilçesindedir.. kazası yoktur, benden önceki sahibi sürtmeler ve çizikler nedeyle ön - arka tamponlar ile sağ arka kapıyı boyatmış.. değişeni ve hasar kaydı yoktur.. benzin sorunum olmadığı için tüp taktırma gereği duymadım, pazarlık illa ki yapılır.. araçtan memnunum ancak yüksek model araç alacağım için satıyorum.. 128.000 de triger kayışını, 132.000 de baskı balatasını, yağını, filtrelerini, ön ve arka fren balatalarını, kendim değiştirdim.. alıcısı çıkarsa şimdiden hayırlı olsun, çıkmazsa da kendim kullanmaya devam... iletişim bilgim 0533 269 00 27.. iyi günler.. |
|
307 XT - 2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin sorununuz nasıl olmuyor onu anlıyamadım, indiregandi mi?
|
|
![]() |
|
kadirz_m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
307 XT - 2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |