![]() |
|
Varsa bir geçmiş olsununuz alırım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 11:56 |
|
aslında konuyu "Nasıl yapılır?" kısmına açacaktım çünkü çarpan adam harbiden kaza yapmayı bilmiyor...
kısaca kazayı anlatayım. dar bir sokaktan ana caddeye çıkmak için sokağın ucunda durdum. sağdan bir araba geri geri geliyordu. korna çaldım durdu. daha sonra soldan gelen arabaların geçmesini beklerken sola döndüm 3-4 saniye sonra "PAATT" bir ses. bir döndüm herif gelmiş vurmuş gene. buyrun resimler... ilk resimde sırf bana vurmak için park edeceği kaldırım kenarından ne kadar geri geldiği belli :)) ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ayna kullanmayı öğrenmeleri lazım, cok gecmis olsun. evrak işlemlerini halettiniz mi, hasarı yaptıracaktır umarım.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun kardeş..
Düzenleyen korkusuz202 - 06 Nisan 2014 Saat 12:00 |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
geçmiş olsun böle .... insanlar var mağlesef.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
pboxer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
Çok geçmiş olsun benzer bi durum benimde başıma gelmişti haklı olduğuma rağmen ben kusurlu çıktım o kaza anını hatırladıkça hala sinirim bozuluyor.
|
||
1997 Peugeot Boxer 2.5TDI 303.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR :)
- 2011 OPEL CORSA 1.3CDTI PEPPERDUST KAHVERENGI |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
geçmiş olsun ya kaza işte nerde nasıl olacağı belli olmuyor.
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
Geçmiş olsun.
|
||
ismail307
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
park halinde duruyordum gecen sene kontak kapalı arkadası bekliyorum, arkamdada aynı sırada bikac araba daha bekleme yapıyor. arkamdaki kadın calıstırdı arabasını sola dogru verdi burnunu arabasını yarısından fazlasını cıkardı. sonra bi baktım sag tarafını benim arka camurluga vura vura gidiyor. elimi camdan cıkartttım onun arabasına vurmaya basladım kadin gidiyor. hepsi 2 sn de fln oluyor. kaza tutanagı tutuyorz. sonucta nizami sekilde ben park halinde oldugum icin arkadas yuzde yuz suclu. halen bana tutanaga saddenin solundan arabalar hızlı geldigi icin kırdım onu da yazalım diyor. yazsan nolur dedim ya sadece carptım yaz yeter zaten bisi degismicek ben suclu cıkmicam diyorm halen yaz yazz kamyon hızlı geldi ondan korktum saga kırdım diyor. ortada soldan gecen araba fln hak getire ben aynaya bakmadan cıktım sora araba gelince vazgectim senin arabanın icine ettim demiyor da.. neyse boyle seyler canını sıkıyor insanın cok gecmis olsun tekrar
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
geçmiş olsun kardeş
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
toprağm geçmiş olsun yine buna şükür ..
Düzenleyen Moda0797 - 06 Nisan 2014 Saat 13:23 |
||
![]() |
||
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
geçmiş olsun abi sadece göçük varsa çektirme yaptır boyatma boşuna biz 2 gün önce kaza yaptık aynı bölge seninkiyle çektirmeyle yaptırdık 1 günde çok iyi sonuç verdi
|
||
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun böyle insanları !!! benzer bir olay benim başımada gelmişti bir avm otoparkında park edip arkadaşımın çıkmasını bekliyordum yanimdakı araç çıkarken nasıl becerdiyse benim arka tampona vurdu.araçtan indiğimde napıyorsun görmüyormusun arabayi dediğimde genç arkadaşın verdiği cevap yanıma park etmeseydin banane diyip gitmeyi kalkıştı ondan sonrasını anlatmaya gerek yok diye düşünüorum :) |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
geçmiş olsun hava yastığı varmıydı o tarafta açıldımı merak ettim :) allah beterinden saklasın bu kaza değil kazacık
|
||
![]() |
||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
|
Şu ana caddede geri geri gelenleri bir türlü anlayamıyorum zaten acemiler birde bodoslama geri geri geliyorlar. Kardeş çok geçmiş olsun
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun nazara geldi
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Geçmiş olsun hacı. Dengesiz çok ülkede. Allah beterinden saklasın. Umarım tez zamanda çözülür.
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
ne zopa atilir ona varya ;) |
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |