![]() |
|
çok çok acil 206 motorda sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 14:03 |
çok çok acil 206 motorda sorunu.arkadaşlar aracı ablama vermiştim 5 dk önce yolda giderken motor arıza lambası yanmış sürekli bip bip sesi ve motorda tekleme tuhaf sesler gelmiş. anlattığı kadarıyla ben bujilerden biri veya birkaçı bozulmuş olabilir diye düşündüm başka fikri olan varmı izmir cevre yolunda olmuş 1-2 km servise kadar gitmesinde sıkıntı olurmu?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ablanız hararet nedir biliyor mu acaba kardeşim?
Aracı biraz dinlendirsin bir daha baksın derim.
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
biliyor hararette sorun yok resmi çekti konsolun. söylemiştim stop et biraz bekle şimdi düzelmiş yeni benzin almış po dan benzinde pislik mi vardı acaba su mu vardı şimdi lambada sönmüş motorda normale dönmüş ilginç
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
ilk fırsatta bilgisayara bağlayıp arıza kodlarına bakın, ilginç
|
|
![]() |
|
şimdi yine denemiş motor arıza lambası yanmıyor herşey normal bakalım bidaha olmaz inş tskler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |