![]() |
|
lütfen yardım 206 1.4 can sıkan Problem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan6200 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan6200
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 15:45 |
İlk calıstırıp yola Cıktıktan sonra 1km kadar gitmeden yapıyor sonra birdaha yapmıyor
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor ısınınca düzeliyor ve soğuk havalarda daha sert yapıyorsa ısı musuru ya da oksijen sensörü. Aynı durumu yasadim forumda açtığım konulardan bulabilirsiniz. Mobilde olduğum için link atamadim.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
hakan6200 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan6200
Nemli degil aksaray iç anadoluda yasıyorum dısarda durur garaja falanda koyuyorum günlük calısır arabam
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzin filtresi pompası gaz kelebeği oksijen sensörü aklıma gelen parçalar.
Nemli bir yerde mi duruyor araç acaba?
|
|
![]() |
|
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt pompasından olabilir.Arızayı yaşadığında yakıt borusunu rekorundan ayır benzin gelip gelmediğini bir gör.
|
|
ismail307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan6200
Arkadaslar 206 1.4 benzinli hic tüp takılmadı 2haftadır yaşadığım Problem aracı ılk calıstırıyorum motor sogukken 1 km kadar gitmeden STOP ediyor arac gaz yemıyor sonra calıstırmaya calıstıgımda zorlanıyor calısıyor pot pot yapıyor sonra bi anda gaz yiyiyor kendine geliyor. Benzinde pislik vardır diye shellden aldım depoyu bitirdim aldım gittim benzin filtresi değiştim yine aynı. Lütfen bilen arkadaslar yardımcı olsun gaz kelebegınde demeyin temızlettım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |