![]() |
|
307 radyatör hava alma tapası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 10:40 |
Arkadaşlar herkese slmlar.Arabanın antifirizini değiştirdim fakat havasını almak için giriş çıkış borularını ve kalorifer peteğine giden boruları filan herşeyi kontrol ettim ama sistemin havasını almak için tapa bulamadım.Bana hava alma konusunda yardımcı olurmusunuz hava nerden alınıyor.Arabam 307 1.4 HDİ 2004 MOdel.
|
|
ismail307
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracın antifirizi değişince usta direksiyonun hizasında akünün yanından kolunu uzattı.sorduğumda bana havasınını ordaki vanadan aldıgını söyledi.
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Ben takip için aküyü dahi yerinden çıkardım hortumlara baktım vana filan göremedim.
|
|
ismail307
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de merak ettim şimdi
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
307Mster58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307Mster58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
akünün önünde antifiriz deposu var kapağını aç pıssstt die sesi duyduğun anda hava gitmiştir
|
|
1,4i 16V Sport
|
|
![]() |
|
Genleşme kabından mı bahsediyorsunuz?
|
|
ismail307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |