Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
yawruaslan
2. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Konu: Derbi maca kiralık kombine Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 11:42 |
Derbi maca Pegasus alt (ultraslan) tribününden kiralık kombine vardır olurda soran olursa aklınızda olsun
|
i  my quick !
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 12:03 |
kaç para isteniyor?
|
 |
yawruaslan
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 12:14 |
dogan106 Yazdı:
kaç para isteniyor? |
pazarlıksız 350 istiyorlar
|
i  my quick !
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 12:50 |
yawruaslan Yazdı:
dogan106 Yazdı:
kaç para isteniyor? |
pazarlıksız 350 istiyorlar |
Yayıncı kuruluşun lig fikstürüyle oynaması nedeniyle bu iş artık 16 maç kendin git 1 maç kirala kombineyi ,çıkar gelecek sezonun kombine parasını mantığına büründü. 30-40 liralık bilet 350 tl istemiş arkadaşınız biraz daha ucuza ve biraz daha pahalıya kiralıyanlar var, herkez aynısını yapıyor 
Düzenleyen dogan106 - 04 Nisan 2014 Saat 12:52
|
 |
yawruaslan
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 13:51 |
dogan106 Yazdı:
yawruaslan Yazdı:
dogan106 Yazdı:
kaç para isteniyor? |
pazarlıksız 350 istiyorlar |
Yayıncı kuruluşun lig fikstürüyle oynaması nedeniyle bu iş artık 16 maç kendin git 1 maç kirala kombineyi ,çıkar gelecek sezonun kombine parasını mantığına büründü. 30-40 liralık bilet 350 tl istemiş arkadaşınız biraz daha ucuza ve biraz daha pahalıya kiralıyanlar var, herkez aynısını yapıyor 
|
pegasus tribünden bilet bulunması imkansızdır gişeden 200-300 bilet cıkar anında biter dünyanın en büyük derbilerinden biri oldugunu varsayarsak bazı insanlar için 350 çok değil şayet ben bu fiyatı verirdim herkesin zevki ve fikri başka tabiki :) gişe fiyatı 150 olan bir bileti 200e kimse vermez araştırıp bakabilirsiniz en minimum fiyatları 300-350 dir :)
|
i  my quick !
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 13:58 |
pegasus kale arkası değilmi?
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 14:01 |
internette bu şekilde gösteriyor 
|
 |
yawruaslan
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 14:07 |
evet pegasus kale arkası dogrudur ultrAslan taraftar kurulusunun bulundugu tribündür herkes her macı orada izleyemez o tribün komple kombinedir resmi siteden bakabilirsiniz satışa uygun degildir der https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/ProductBrowse/productHome.aspx
bu yüzdendirki biletler pahalı gider bu söylenen rakam inan abi ucuz bile geçen senelerde bi maca 500 liradan satıldıgını bilirim insanlar ticarete döküyor işi ama benim söyledigim bilet ticaret için degil gidemeyecegi için satılık yoksa ticaretini yapıyor olsalar zaten yardımcı olmam ama o tribüne bilet bulamazsınız bu fiyattan aşşagı
|
i  my quick !
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 14:17 |
yawruaslan Yazdı:
evet pegasus kale arkası dogrudur ultrAslan taraftar kurulusunun bulundugu tribündür herkes her macı orada izleyemez o tribün komple kombinedir resmi siteden bakabilirsiniz satışa uygun degildir der https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/ProductBrowse/productHome.aspx
bu yüzdendirki biletler pahalı gider bu söylenen rakam inan abi ucuz bile geçen senelerde bi maca 500 liradan satıldıgını bilirim insanlar ticarete döküyor işi ama benim söyledigim bilet ticaret için degil gidemeyecegi için satılık yoksa ticaretini yapıyor olsalar zaten yardımcı olmam ama o tribüne bilet bulamazsınız bu fiyattan aşşagı |
doğru söylüyon kardeşim hayat pahalı.. ilk mesajımdada söyledim herkez aynı şeyi yapıyo, bunun tek suçlusuda 10 yıldır derbileri son 5 haftaya yerleştiren yayıncı kuruluş, eleştirmedim seni şahsen bendede olsa bende aynısını yapardım sonuçta peugeot kiralamıyoruz 
Düzenleyen dogan106 - 04 Nisan 2014 Saat 14:18
|
 |
yawruaslan
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 14:22 |
dogan106 Yazdı:
yawruaslan Yazdı:
bu yüzdendirki biletler pahalı gider bu söylenen rakam inan abi ucuz bile geçen senelerde bi maca 500 liradan satıldıgını bilirim insanlar ticarete döküyor işi ama benim söyledigim bilet ticaret için degil gidemeyecegi için satılık yoksa ticaretini yapıyor olsalar zaten yardımcı olmam ama o tribüne bilet bulamazsınız bu fiyattan aşşagı |
doğru söylüyon kardeşim hayat pahalı.. ilk mesajımdada söyledim herkez aynı şeyi yapıyo, bunun tek suçlusuda 10 yıldır derbileri son 5 haftaya yerleştiren yayıncı kuruluş, eleştirmedim seni şahsen bendede olsa bende aynısını yapardım sonuçta peugeot kiralamıyoruz 
|
bide abi bende cok paralar verdim tek maclar için bu bi sevda yani bizler nasıl arabamıza her masrafı yapıyorsak bazılarımız için o tribünde olmak bile ayrı bir dünya onun için çok deli paralar verenler var yani 350ye havada gidicek bende bizim buralardan nasiplenen olur diye yazmıstım yoksa satarlar zaten mac günü 350 400 e
|
i  my quick !
|
 |
herry
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 15:58 |
ilk yarıda 60 tl ye biletixden aldım fenerbahce - galatasaray macının biletini. son anda arkadasım da heves etti almak icin, tabi bilet satısı bitmisti bizde stat kapısında cocuga bilet aramaya basladık. 60 tl ye aldıgım kale arkası bilet 450 tl olmustu orada. hatta bir ara 400 e okutsam mı bileti diye dusunmedim degil ama yapamadım icim el vermedi fenerbahceliligim el vermedi, sampiyonluk yolunda kazanmamız gerek macı terk edemezdim. tek basıma da olsa girdim. iyi ki girmisim dedim. 400 tl dedigin her zaman calısır kazanılır ama o golleri canlı izlemek pahabicilmezdi, atmosfer anlatılmazdı. gelgelim arkadas insaflı satıyor , kaldıki ligden kopmus ve kaybetmesi muhtemel bir gs takımı varken bileti satmak istemek dogal karsılarım.
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
 |
gkhn016
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 01:10 |
herry Yazdı:
ilk yarıda 60 tl ye biletixden aldım fenerbahce - galatasaray macının biletini. son anda arkadasım da heves etti almak icin, tabi bilet satısı bitmisti bizde stat kapısında cocuga bilet aramaya basladık. 60 tl ye aldıgım kale arkası bilet 450 tl olmustu orada. hatta bir ara 400 e okutsam mı bileti diye dusunmedim degil ama yapamadım icim el vermedi fenerbahceliligim el vermedi, sampiyonluk yolunda kazanmamız gerek macı terk edemezdim. tek basıma da olsa girdim. iyi ki girmisim dedim. 400 tl dedigin her zaman calısır kazanılır ama o golleri canlı izlemek pahabicilmezdi, atmosfer anlatılmazdı. gelgelim arkadas insaflı satıyor , kaldıki ligden kopmus ve kaybetmesi muhtemel bir gs takımı varken bileti satmak istemek dogal karsılarım.
| Bende fenerbahceli olarak bu msjda empati kurdumda bileti satan arkadasin yerine koydum kendimi bu msjda ezmissiniz ya arkadasi :) sampiyonluktan kopmus ve kaybetmesi muhtemel flan cok iyi yaaaa :))))
|
16 U 1987
|
 |
gkhn016
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 10:15 |
307bursa Yazdı:
Ayrica öyle koyu bir taraftar degilim umarım güzel bir maç olur ve iyi oynayan hak eden kazanir.... |
sadece bu mesajı yazman daha hoş olurdu..! benim yazdığım sadece arkadaşın kullandığı kelimenin hoşuma gitmesiydi.. tehdit edercesine ben konuşursam filan hoş değil salih usta..!!!
|
16 U 1987
|
 |
Zagorka
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 10:22 |
Gökhan Kardeşim Kusura Bakma Ama Salih Abim Çok Haklı , Olay Tehdit Değil Ayrıca . Bu Sözler Galatasaraylı Olarak Benimde Zorum Gitti , İnsan Kendini Cevap Vermek Laf Sokmak Zorunda Hissediyor Takımına Laf Atılınca Salih Abinin Demek İstediğide Bu Tahminimce . ( Kastım Herrynin Sözlerinedir ) . Aynı Şeyleri Ben Fenerbahçe İçin Söylemiş Olsam Siz Kimbilir Neler Derdiniz Bakıp Geçmezdiniz Diye Tahmin Ediyorum .
Bilet Satışından Nerelere Uzattık Konuyu .. Hayırlı Satışlar Fiyat Uygun Bence ..
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG) BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR
EX CAR :
Peugeot 307 (16CSN72)
|
 |