![]() |
|
SEYİR HALİNDE ARAÇTAN GELEN SES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2014 Saat 14:08 |
Arkadaşlar tekrar merhabalar :)
aracımdan normal seyir halinde iken ön takımdan ses geliyor ama tam olarak bu ne sesidir anlamış değilim. 110km hızla giderken ses baya iett otobüslerindeki ses gibi şu meşhur ikaruslardan gelen ses gibi yoğunlaşıyor. motorla alakalı bir durum değil çünkü boşa aldığım zamanda o uğultu devam ediyor. önceden pek bi ses gelmiyordu ama zaman geçtikçe çok yoğunlaştı gerçekten. bi kaç arkadaşım emin olmadan tekerlek bilyası dedi sizin başınıza geldimi böyle birşey?
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük ihtimalle tekerlek bilyasından kaynaklanıyordur.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vok vok vok vok şeklinde ise bilyalardan
|
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar teşekkür ettim cevap için az önce dayanamayıp sanayiye gittim değiştirdim. tekerlek bilyasındaymış sorun dediğimiz gibi.
SNR marka bilya 70 tl aldım orjinal diyolar kaliteliymiş made in france yazıyor bu doğrumudur sizce ? işçilik 50 tl presciye 10 tl verdim. bu tip arızası olan arkadaşlar için fiyat bilgisini vermek istedim.
Düzenleyen efesbright - 03 Nisan 2014 Saat 16:10 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |