![]() |
|
Halı Saha |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2014 Saat 11:18 |
|
İstanbul içi düzenli halı saha oynıyan varsa katılmak isterim
Malum yaz geliyor
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
düzenli olarak pes2013 oynuyorum :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
aslanım benim
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
bende diyorum bu çocuk nasıl böyle formda kalıyor
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
Evet hemen bu fikir gelistirilmeli, 10 12 kisi olabilirsek kendimiz 2 takim cikarabiliriz, arada gelemeyenler olur, yeni katilanlar olur, oyuncularda degisiklik yapabiliriz. Haftalik guzel bi halisaha organizasyonu olabilir degerlendirelim bence. :)
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
forumdan 2 takım çıkması 1 kere etkinlik vs olurda sürekli kimse gelmez gibi geliyo bana hiç bulaşmıyalım
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
[QUOTE = dogan106] 2 Takım çıkması 1 kere Etkinlik vs olurda continuous kimse Gelmez Gibi geliyo bana Hiç bulaşmıyalım forumdan
![]() ben maçtan anlamam ama forumda maçkolik :) arkadaşlar çok fazla olabilir bence )))
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
halı saha kontenjanı dolduramazsak pes oynarız bizde :) burak benden ona göre ha baştan soledim ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
haha
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |