![]() |
|
Debriyaj seti değişim masrafı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
redbullah ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redbullah
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 Saat 14:53 |
selamlar, bugün dizel 206 aracımın debriyaj setini değiştirdim. 300 tl debriyaj seti, 150 tl işçilikle 450 tl'ye mal oldu. internette luk ve valeo setler 250 tl, tamircim kendi taktığının "orijinal" olduğunu söyledi. 150 tl işçilik de biraz fazla geldi bana. yorumlarınız nelerdir? teşekkürler.
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli aracların bir nebze indirim yaptıra biliyosunuz işcilikde ama dizel araclarda 150 tl işcilik normal yani fazla degil daha ucuzuna cok zor yaptırırsınız
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
bencede abartı değil aşağı yukarı o civarda normaldir.
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
yuhh yok artık pahalı baya hemde
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Kardeş bende 3 ay önce değiştirdim 206hdı aracın üzerindeki Luk marka orjinali yani benim usta da 300TL parçaya 125 TL işçilik aldı normal yani sıkıntı yok o 25 TL yide çingen pazarlığı yaptık da o yüzden almadı
![]() |
|
halilefe
|
|
![]() |
|
IBRHMCN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
150-200 arası değişiyor. Normal işçilik fiyatı..
|
|
1999 1.6 GTI ALP BEYAZ 106*
2002 1.6 XT ŞEYTAN KIRMIZI 206 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Eğer işlerini hakkıyla yaptılarsa ve söylendığı gıbı orjınal parça kullanıldıysa problem yok fıyat konusunda ama eğer öyle değilse çok fazla çunku 1.4 benzınlı ıçın orjınal deyıp ışçılık dahıl 250 TL fiyattanda değiştiren var 350 - 400 TL dende siz düşünün.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
150 tl için ben şanzıman indirmezdim. iyi almış yine işçiliği gayet normal...
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Ben 150 lira icin iki gun calisiyorum kardes ya. Iscilik olup da sanki arabayi sirtina mi alip geziyo. Herkes birbirini soymanin derdinde.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Aynen usta nedir bu 5 dk suren parca drgisimleri icin alinan 30 50 tl iscilikler biz okadarkolay kazanamiyoz
|
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Çok vermişsiniz şahin peugeot ta 225 tl orjinal set
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
derman362 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2014 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı derman362
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya Zaten Tofaşları 100 liraya indiriyorlar yapmayın :D
|
|
Gönül ister GTI,Cüzdan Derki TDI...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |