|
Boya Kalemi Yardım... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 Saat 14:36 |
Arkadaşlar internette dolaşırken şöyle bir ilan buldum;
http://www.hepsiburada.com/liste/peugeot-ekq-seytan-kirmizi-rotus-kalemi/productDetails.aspx?productId=otelf18108&categoryId=60001060&SKU=OTELF18108 Benim arabada 2-3 tane derin çizik var, Ön tamponun kenar köşelerinde ise soyulmalar mevcut bu kalemi sipariş etsem bununla halledebilirmiyim? Ön kaputta da taş çarpmalarından dolayı bir kaç yer var ama kaputa sürmek sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
|
|
TaZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buna o fiyatı verecegine biraz daha ver bari git bi boyacıya pasta cila yapsın üzerine bide rütüş yapsın 100 tl daha mantıklı :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+106
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Yanlız bu ürün çizik kalemi değil içinde aracın boya koduna uygun boya var yinede etkisi olmaz mı? Arabanın üzerinde pasta-cila var şuan 1 hafta önce yaptım şimdi tekrar yaptırmak yıpratabilir bu kadar kısa bir sürede ve çizikler pastayla geçmeyecek kadar derin.. Arka ve ön tamponu komple boyatmak istiyordum boyatmaktansa bu ürünle halletmek daha tasarruflu olur diye düşünüyorum eğer bu ürün becerebilirse tabi
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim araçtada çizikler var eğer işe yarıyorsa bende alayım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Bakın bir ürün daha var burada
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-rutus-boya-kalemi-renk-ekq-seyatn-kirmizi-peugeot-153068073/detay
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ben kullanmadım ama işe yaramadığını duydum. bence o kadar parayı ona vereceğinize ya kendiniz boya alıp kulak pamuğu ile çizik yeri rötuslayın ya da bir ustaya gidin o da zaten kulaç çöpüyle yapacaktır.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence denemeye değer yahu 20-30 lira. Şahsen ben olsam tamponu boyatırdım tampon önemli değil yine batar
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
tabi kullanmadan bilemeyiz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
sonucu bende merakla bekliyorum
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben 10 tl ye 100 gr boya aldim ciziklere rutus yaptm gayet basarili oldu.. bu tur kalemlerin uzun omurlu sonuc verecegini zannetmiyorum ama denemek gerek
|
|
308 VTI // 2009
|
|
Canberk35
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Aracıma otoparkta bir araç sürtüp gitmiş. Ön tampona. Ben de bu kalemlerden alıp deneyeyim dedim. İlk sürdüğümde çok ince çizikleri kapattı gibi gözüktü. Fakat kuruduktan sonra çizikler yine oradaydı. Birkaç kat daha sürdüm kurudukça. Her kuruduğunda eski haline döndü. Zaten özellikle tampondaki kalın çizikleri kapatması imkansız. Plastik olduğu için bazı çizikler plastiğe kadar iniyor. Boya gerekiyor.
Aracımda malum sürtmeden kalan diğer arabanın boyalarını ise asetonla temizledim. Çok kolay çıktı. Zararlı olup olmadığını bilemiyorum. Ama işe yaradığı kesin. Forumu takip ediyordum zaten. Başlığı görünce boşuna verdiğim para aklıma geldi. Siz de vermeyin diye üye oldum. Umarım faydası olur.
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için vazgeçtim ondan zaten gittim sanayiden 100 gram boya aldım 10 liraya hallettim gözüme batan yerleri :)
|
|
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
en mantıklısını yapmışsın
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |