![]() |
|
AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞTÜ :) ONUDA KONUŞALIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 16:40 |
|
ARKADAŞLAR BUNDAN 2 HAFTA ÖNCESİNE 4.85 DEN ALDIĞIMIZ DİZEL YAKIT ŞİMDİ 4.40 OLDU VE 4 NİSANDAN SONRA 4 KURUŞ DAHA DÜŞECEKMİŞ
![]() ![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 01 Nisan 2014 Saat 16:41 |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anlaşılan okkalı bir zam bekleyebiliriz 4 krş luk indirimden sonra
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Tavan fiyat uygulamasıyla istasyonların kâr oranları düşürüldü, vergi oranlarınında düşmesi lazım.
|
||
![]() |
||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
yalnız 2-3 ve 4 nisan tarihinde gerçekleşecekmiş bu indirim :) Yani 3 günlüğüne indirim var şaka gibi
|
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Türkiyenin en pahalı benzin' i Hakkari' deymiş, ben Hakkari' de yaşıyor olsam net olarak söyleyim Türkiyeden benzin almazdım
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Epdk 2 ay boyunca salı ve cuma günleri akaryakıt tavan fiyatlarını belirleyecek onun için 4 nisana kadar geçerli, 4 nisanda aynı da kalabilir düşebilirde artabilirde. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hakkımızda hayırlısı olmıyacağı kesin ama
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
iyiymiş, düşsün alırım bir 50 tl. lik benzin
![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
5 gündür sürekli takipteyim. totalde 5 gündür fiyatlar düştü zaten. 4 günlüğüne 4 kuruş olacak. zaten toplamda 45 kuruş indirim oldu.
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
vatana millete hayırlı olsun bende lpg yi 2.43 den alıyorum. arabam 26-27 krş yakmaya başladı. mutluyuz :))
|
||
![]() |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
iyi iyi düşsünn
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
daha dun aldim 5.05 ten yaa.. indirim yapmasinlar da zam da yapmasinlar, ne zaman indirim olsa arkasindan yerlestiriyolar, Allah sonumuzu hayir etsin..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Bu tavan fiyat uygulaması iyi de geçici çözüm. Akaryakıt istasyonları isyan etmeden vergi oranlarını düşürseler asıl indirim o zaman kalıcı olur.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
5.05 tl den benzini opetten aldım bugun.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Totale bir girsem mi acaba...
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
uzun zamandır mazot almıyordum en son 4,74 den almıştım bugün bir fiyatlara bakayım dedim 4,37 ye düşmüş, çok sevindim.
Bu tavan fiyat uygulaması çok iyi oldu, bu uygulama başladığında mazotta 25 kuruş indirim oldu ve buradan anlaşılıyor ki benzinlikler normal karlarının üzerinde 25 kuruş ekleyerek satıyorlarmış. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |