![]() |
|
206'da lastiklerin davlumbazlara sürtmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kny10101 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 10:26 |
Merhabalar, formunuza Konya'dan yeni katildim. 2005 model 206 x-line aracım var ve şükür ki şimdiye kadar pek bir sorun çıkarmadı. Kış lastiklerini değiştirdiğim zaman farkettimki davlumbazlarda lastik sürtmesi var. Arabaya beş kişi biniyoruz ve yaklaşık günde 150 km gidip geliyorum. Arkaya nerden baksam 300 kg kadar yük geliyor ön tarafada yaklaşık 180 kg.. Tamirciye sorduğumda yağmur kar izi dedi ama dün farkettimki yaz lastiklerini taktığımda dış kısımlarında aşınmalar mevcut. Bundan dort bes ay once sol arka bilya dağıtmıştım ve yeniletmiştim. Arac birde sol tarafa biraz daha basık duruyor gibi bunlar benim gordugum sorunlar gibi duruyor. Ayrıca kışında bu kadar yükten kurtulduğu zaman arabanın arkası esneyip eski haline dönmüyordu... Bu konuda boyle bir sorunla karsilasan bir arkadas bana yardimci olabilirse sevinirim. Cevaplariniz icin tesekkurler.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın helozonlari orjinal mi ve arka torsiyonla hic oynamışlar mı biliyo musunuz ?
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kny10101 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir bilgim yok bu konuda. Benden onceki sahibi herhalde modifiye severmis galiba ondan sebep dediginiz seyler oynanmis olabilir ama ben size net bi kac resimler gonderebilirim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Çöküp kalıyorsa amortisör aklıma geldi, benim aracın da sol arka amortisörü patlak galiba, ama hiç çöküp kaldığını hatırlamıyorum. İkinci ihtimal yaylar, en iyisi bir ustaya gösterin lifte kaldırıp baksın anlar. Resimleri burada göremiyorum ben, iş yerimde malesef açmıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |