![]() |
|
xenon far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuggbaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 Saat 00:24 |
:))) buna sevindim.
|
|
![]() |
|
tuggbaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun çözüldü. Tesekkurler. Ampulu bide onun beynini 65'e yaptırdım. 8000 k yaziodu ampulde. Pek anladigim söylenemez. Ama iki farin rengide aynıydı. Tekini degistirdim. Bi kac yere sordum tekine beyin ve ampule 75 dediler. Bayan olduğum için ne kadar pazarlık yapsamda biraz kandiriliyorum sanirim.:(((
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aynen fiyatlarda yanlıslık yok, her butceye uygun beyinde var ampul de, ben ortalama standart fiyat verdim. 150 tlye tane xenon ampul de var, 200 tlye tek beyin de var. fakat 8 tl ye de xenon ampulu, 19 liraya da beyin var. isteyene aksarayda alabilecegi yeri yonlendirebilirim.
her cebe göre mal var ;) |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
xenon ampule patlamaya ya da sararmaya karsı 2 sene garanti veriyorlarsa 50 tl normal bir fiyat.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
benim başıma geldi sadece birini değiştirdim hatta 2 yıl garantili renk farkı çok az var ama yinede iyi durumda ama tek bir ampül 50 tl
Düzenleyen ERDİNÇ - 01 Nisan 2014 Saat 17:22 |
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
teşekkkür ederim. |
|
![]() |
|
yanmayan ampul patlamıs olabilir, boyle bir durumsa sag ve sol iki ampulu de yenilemenizi tavsiye ederim, su an yanan ampulunuzun de ömrü sona gelmis olabilir, ikisi de yeni takılırsa aralarında renk farkı olmaz boylece. sorun ampul ise ciftini 40 tl ye değiştirirler. bir diger ihtimal, xenonun beyini ağrızalanmış olabilir. ozaman sadece ağrızalanan beyini degistirmeleri yeterli olur bunun da size maliyeti 50 tl dir. (xenon beyinden aracınızda iki tane bulunur, biri sagdaki ampulu besler digeri soldakini)
geçmiş olsun. |
|
|
|
![]() |
|
iyi geceler arkadaşlar. dün farlarda bi sorun yoktu. bugün bi tanesi yanmıyor. yarın aracı gtürücem ama bilgi almak istedim. sadece ampul mu değşicek yosa komple mi değiştircekler. birde fiyatı ne kadardır?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |