![]() |
|
Yazın Keyfini Çıkarmak İsteyene Özel 206 CC GTI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2014 Saat 23:47 |
|
Merhaba Aracımı Forumdaki arkadaşlar biliyorlardır.
Araç 2002 Model 122.00 km de orijinal 2.0 GTI Aracımda değişen parça Yoktur. Ön kaputunda boya mevcuttur taş atıklarından dolayı. Podyelerde şaşelerde herhangibir oynama yoktur. orijinal anahtarı yedek anahtarı ve kullanım klavuzu& bakım kartları alıcısına verilecektir. Araçtaki extralar Coilovers kit Amortisör takımı ( Sıfır ) Brembo ön ve arka performans disk (sıfır) Ebc seramik balata ön & ark(sıfır) motul 5.1 dot fren hidrolik yağı simota carbon kutulu hava filitresi Otto Spec slincerli Egzoz (Sıfır) Krom roll bar krom göstergeler carbon maun kaplama 3d american stop American Park sistemi Smoke Far sis uygulaması Sıfır jant Lastik Karter koruma muhafazası özelplaka 32 HS 206 (HASAN) VS aklıma gelmeyen extralarda mevcut Bakımları 10 gün önce yapıldı mobil 1 tam sentetik yağ 5w 40w castrol full sentetik şanzuman yağı orijinal yağ filitresi polen filitresi triger seti 48.00 km sonra değişecek.. araç egzozu sadece son susturucusu değiştildi orijinali alıcısına verilecek kat iptali vs gibi uygulamalar araca yapılmamıştır. fabrikadan çıktığı gibi durmaktadır. Aracın muayenesi 2015 mayısa kadardır. Bandrol ödenmiştir satışa hazırdır Yıllık sigortası 150.00 TL dir Aracımın Herhangibir hasar kaydı pert kaydı yoktur. 5664 e yollayarak ögrenebilirsiniz.. Coiloverler ile muayene girilebilir tüv belgesi vardır. sorun çıkarmaz. Tavan bakımları yeni bizzat kendim yaptım açılmasında kapanmasında herhangibir problem yok Araç kapalı garajda saklanmaktadır sadece hafta sonları kullanılır yağmur çamur yüzü görmez İç döşemelerinde koltuklarında gögüs kısmında solma yıprama yırtık vs yoktur. Sıfır gibidir. ayrıca tavan içi su almadığını çektiğim videoyu yollayabilirim Araç yıkanırken fırça vs kullanılmaz özel cilalı şampuan ile delikli sünger ile yıkanır. Ardından hızlı cila yaparım. Dosta gidecek bir araçtır satma sebebim okulumun bitmesi ve askere gidecek olmamdır. malum siteye ilan açmadım buradan alacak arkadaş çıkmaz ise o zaman ekleyeceğim ilanı Forum üyelerine özel Fiyatım 21.500 TL Numaram 0505 685 02 66 Hasan GÜncel REsimleri yükleyeceğim
Linkten aracın resimleri olduğu konuya ulaşabilirsiniz http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29259&title=206cc-20-cabrio-guncel-resimler Sahibinden.com Linki Eklendi... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-hayalin-bir-tik-iceride-164516000/detay/ Düzenleyen TuNeR_32 - 16 Mayıs 2014 Saat 22:33 |
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
güzel araç vesselam :) hayırlı satışlar
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hayırlısı olsun fakat ben askere gidilirken araçların satılmasına karşıyım
![]() izne geldiğinde binmek güzel oluyor
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
2004 de askere giderken 2001 model 106 quiksilverim vardı, fark ampumune kadar herseyi orjinal binmistim. 26 bin km de satmıştım. askerden döndüm bulamadım bir daha öyle araba. çok pişman oldum ama nafile.
hayırlı satışlar bu arada. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Fiyatını göremedim.
Askere giderken satmaya ben de karşıyım. Ben de geçen sene giderken sattığım arabanın arkasından bakakalmıştım. Ben 19000'e satmıştım arkadaşım olduğu için. Şimdi yine satılık ama fiyatı biraz yükselmiş. Dün şans eseri ilanını gördüm: Not: araba bir arkadaşımda
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
hayırlı satışlar kardeşim bende ıspartadayım güzel araba ilerde düşünüyorum 2.araç olarak böyle birsey tabi o zaman kalmaz araç ama hayırlısı :D
|
||
![]() |
||
|
Askerdeyken aklımda kalmasını istemiyorum çünkü takıntılıyım bu konuda en iyisi satmak bende biliyorum bunun kadar temiz bir CC daha zor bulunacağını ama nasip değerini bilmeyecek birine satmaktansa durur garajda oda ayrı ;) Bu arada forum üyülerine özel fiyatım 21.500 üzerindeki extraları baz aldığınızda aracın ne kadar yapılabileceği ortada...;)
|
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
yaz geldi herkes cc arıyor, sahibindene koy aynı gün satarsın.
|
||
|
||
![]() |
||
|
kardeşim genede tekrar düşün derim maşallah aracın çok güzel, arama sonra bidaha bu kadar temizini,
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim kardeşim zaten ikilemde kaldığım için sahibindene ilanı koymadım daha önce buraya koydum ki alacak olan arkadaşımız varsa iyi araç alsın diye buradan alıcısı çıkmaz ise o zaman sahibindene koyacağım ilanı
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
GÜNCEL....
|
||
|
||
![]() |
||
|
GÜNCEL
|
||
|
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
Yahu ne askerligi bekle beniii nasipse agustos basinda oradayimmm bir goreyim oyle git askere :D
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
|
:)) Sen geleceksen bekleriz :)) Geleceğe yakın istediğim parçalar olacak araç satılmaz ise Ona göre Zaten daha tecilli bozdurmadım belki 2015 e saktırırım duruma göre değişiklik göstericem ama şuanda hazırlıyorum kendimi ;) Aracı Kullanmıyorum zaten schooterim yetio şehir içinde bana Ispartada şehir içinde araba park edecek yer bulmak çölde su bulmak gibi zaten :P
|
||
|
||
![]() |
||
|
Son Satılık Haftası Günceli 1 Hafta içersin de Satılmaz ise ilanın fiyatını güncelleyeceğim Bu fiyata boş 1.6 otomatik CC satıyorlar...
|
||
|
||
![]() |
||
|
Dostum 2.ci el araç fiyatları bu ara kendini baya baya bi şaşırttı, satıcılar çok kolay bu trende ayak uygurdular fakat, alıcılar aynı tepkiyi vermedi. İyi ölç biç, mantığın kabul ettiği fiyatı koy derim.
|
||
![]() |
||
|
Dostum Araçtaki extraları bir hesapla istersen 1.6 CC BOŞ otomatiklerin fiyatınada bakabilirsin ben onların fiyatına dolu 2.0 manuel GTI ve orası burası kurcalanmamış araba Satıyorum
|
||
|
||
![]() |
||
|
hasan, piyasa ölücü kardeşim, cc nin hakkı 16-17 eder diyorlar
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
inşallah istediğin gibi bir alıcı bulursun
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |