Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yazın Keyfini Çıkarmak İsteyene Özel 206 CC GTI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yazın Keyfini Çıkarmak İsteyene Özel 206 CC GTI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yazın Keyfini Çıkarmak İsteyene Özel 206 CC GTI
    Gönderim Zamanı: 31 Mart 2014 Saat 23:47
Merhaba  Aracımı Forumdaki arkadaşlar biliyorlardır. 

Araç 2002 Model 122.00 km de orijinal 2.0 GTI 

Aracımda değişen parça Yoktur.

Ön kaputunda boya mevcuttur taş atıklarından dolayı.

Podyelerde şaşelerde herhangibir oynama yoktur.

orijinal anahtarı yedek anahtarı ve kullanım klavuzu& bakım kartları alıcısına verilecektir.

Araçtaki extralar

Coilovers kit Amortisör takımı ( Sıfır )

Brembo ön ve arka performans disk (sıfır)

Ebc seramik balata ön & ark(sıfır)

motul 5.1 dot fren hidrolik yağı

simota carbon kutulu hava filitresi

Otto Spec slincerli Egzoz (Sıfır)

Krom roll bar 

krom göstergeler

carbon maun kaplama

3d american stop

American Park sistemi 

Smoke Far sis uygulaması

Sıfır jant Lastik 

Karter koruma muhafazası

özelplaka 32 HS 206 (HASAN)

VS aklıma gelmeyen extralarda mevcut 

Bakımları 10 gün önce yapıldı  mobil 1 tam sentetik yağ 5w 40w castrol full sentetik şanzuman yağı orijinal yağ filitresi polen filitresi triger seti 48.00 km sonra değişecek.. 

araç egzozu sadece son susturucusu değiştildi orijinali alıcısına verilecek kat iptali vs gibi uygulamalar araca yapılmamıştır. fabrikadan çıktığı gibi durmaktadır.

Aracın muayenesi 2015 mayısa kadardır.

Bandrol ödenmiştir satışa hazırdır Yıllık sigortası 150.00 TL dir

Aracımın Herhangibir hasar kaydı pert kaydı yoktur. 5664 e yollayarak ögrenebilirsiniz..

Coiloverler ile muayene girilebilir tüv belgesi vardır. sorun çıkarmaz. 

Tavan bakımları yeni bizzat kendim yaptım açılmasında kapanmasında herhangibir problem yok

Araç kapalı garajda saklanmaktadır sadece hafta sonları kullanılır yağmur çamur yüzü görmez 

İç döşemelerinde koltuklarında gögüs kısmında solma yıprama yırtık vs yoktur. Sıfır gibidir.

ayrıca tavan içi su almadığını çektiğim videoyu yollayabilirim

Araç yıkanırken fırça vs kullanılmaz özel cilalı şampuan ile delikli sünger ile yıkanır.

Ardından hızlı cila yaparım. 

Dosta gidecek bir araçtır satma sebebim okulumun bitmesi ve askere gidecek olmamdır. malum 
siteye ilan açmadım buradan alacak arkadaş çıkmaz ise o zaman ekleyeceğim ilanı 

Forum üyelerine özel Fiyatım  21.500 TL 

Numaram 0505 685 02 66 Hasan

GÜncel REsimleri yükleyeceğim 

Linkten aracın resimleri olduğu konuya ulaşabilirsiniz

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29259&title=206cc-20-cabrio-guncel-resimler

Sahibinden.com Linki Eklendi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-hayalin-bir-tik-iceride-164516000/detay/

Düzenleyen TuNeR_32 - 16 Mayıs 2014 Saat 22:33
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mart 2014 Saat 23:50

Düzenleyen TuNeR_32 - 31 Mart 2014 Saat 23:53
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 09:47
güzel araç vesselam :) hayırlı satışlar

Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 09:58
Hayırlısı olsun fakat ben askere gidilirken araçların satılmasına karşıyımSmile
izne geldiğinde binmek güzel oluyor
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 13:03
2004 de askere giderken 2001 model 106 quiksilverim vardı, fark ampumune kadar herseyi orjinal binmistim. 26 bin km de satmıştım. askerden döndüm bulamadım bir daha öyle araba. çok pişman oldum ama nafile.

hayırlı satışlar bu arada.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 13:55
Fiyatını göremedim.
Askere giderken satmaya ben de karşıyım.
Ben de geçen sene giderken sattığım arabanın arkasından bakakalmıştım.
Ben 19000'e satmıştım arkadaşım olduğu için. Şimdi yine satılık ama fiyatı biraz yükselmiş. Dün şans eseri ilanını gördüm:

Not: araba bir arkadaşımda
Yukarı Dön
C@GL@R Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C@GL@R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 14:04
hayırlı satışlar kardeşim bende ıspartadayım güzel araba ilerde düşünüyorum 2.araç olarak böyle birsey tabi o zaman kalmaz araç ama hayırlısı :D
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 22:42
Askerdeyken aklımda kalmasını istemiyorum çünkü takıntılıyım bu konuda en iyisi satmak bende biliyorum bunun kadar temiz bir CC daha zor bulunacağını ama nasip değerini bilmeyecek birine satmaktansa durur garajda oda ayrı  ;) Bu arada forum üyülerine özel fiyatım 21.500 üzerindeki extraları baz aldığınızda aracın ne kadar yapılabileceği ortada...;)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 23:08
yaz geldi herkes cc arıyor, sahibindene koy aynı gün satarsın.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 23:42
Orjinalini yazan: TuNeR_32 TuNeR_32 Yazdı:

Askerdeyken aklımda kalmasını istemiyorum çünkü takıntılıyım bu konuda en iyisi satmak bende biliyorum bunun kadar temiz bir CC daha zor bulunacağını ama nasip değerini bilmeyecek birine satmaktansa durur garajda oda ayrı  ;) Bu arada forum üyülerine özel fiyatım 21.500 üzerindeki extraları baz aldığınızda aracın ne kadar yapılabileceği ortada...;)

kardeşim genede tekrar düşün derim maşallah aracın çok güzel, arama sonra bidaha bu kadar temizini,
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 Saat 23:52
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Orjinalini yazan: TuNeR_32 TuNeR_32 Yazdı:

kardeşim genede tekrar düşün derim maşallah aracın çok güzel, arama sonra bidaha bu kadar temizini,

Teşekkür ederim kardeşim zaten ikilemde kaldığım için sahibindene ilanı koymadım daha önce buraya koydum ki alacak olan arkadaşımız varsa iyi araç alsın diye buradan alıcısı çıkmaz ise o zaman sahibindene koyacağım ilanı Sleepy
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 00:33
GÜNCEL....
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 18:14
GÜNCEL
Yukarı Dön
206FR Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206FR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 22:28
Yahu ne askerligi bekle beniii nasipse agustos basinda oradayimmm bir goreyim oyle git askere :D
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994
Noir Minnions
AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP
QUATTRO
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2014 Saat 20:50
:)) Sen geleceksen bekleriz :)) Geleceğe yakın istediğim parçalar olacak araç satılmaz ise Ona göre Zaten daha tecilli bozdurmadım belki 2015 e saktırırım duruma göre değişiklik göstericem ama şuanda hazırlıyorum kendimi ;) Aracı Kullanmıyorum zaten schooterim yetio şehir içinde bana Ispartada şehir içinde araba park edecek yer bulmak çölde su bulmak gibi zaten :P 
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2014 Saat 00:16
Son Satılık Haftası Günceli 1 Hafta içersin de Satılmaz ise ilanın fiyatını güncelleyeceğim Bu fiyata boş 1.6 otomatik CC satıyorlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2014 Saat 00:39
Dostum 2.ci el araç fiyatları bu ara kendini baya baya bi şaşırttı, satıcılar çok kolay bu trende ayak uygurdular fakat, alıcılar aynı tepkiyi vermedi. İyi ölç biç, mantığın kabul ettiği fiyatı koy derim.
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2014 Saat 00:47
Dostum Araçtaki extraları bir hesapla istersen 1.6 CC BOŞ otomatiklerin fiyatınada bakabilirsin ben onların fiyatına dolu 2.0 manuel GTI ve orası burası kurcalanmamış araba Satıyorum 
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2014 Saat 01:14
hasan, piyasa ölücü kardeşim, cc nin hakkı 16-17 eder diyorlar LOL bence askerlik haricinde bu arabadan gelicek paraya acilen ihtiyacın yoksa satma boyle dolu cc yi, ilana koyacağına koy garaja yatsın, sahibindene koyarsan iyice canını sıkıcak teklifler alırsın. Thumbs Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2014 Saat 01:17
inşallah istediğin gibi bir alıcı bulursun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6341 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 414 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 542 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 302 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5053 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 380 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 618 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 219 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 547 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2225 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5536 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4778 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2004 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2182 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37237 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English